Kendall Jenner:

Bryter tausheten etter årevis med spekulasjoner rundt legningen

- Jeg har en som er veldig snill mot meg.

PRIVAT: Kendall Jenner bryter tausheten i et sjelden intervju, og kommenterer ryktene rundt hennes privatliv. Foto: NTB Scanpix
PRIVAT: Kendall Jenner bryter tausheten i et sjelden intervju, og kommenterer ryktene rundt hennes privatliv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Supermodell og «Keeping Up With The Kardashians»-stjerna Kendall Jenner (22) kan trygt sies å være den som verner mest om privatlivet i søskenflokken.

Mens søstrene til stadighet deler det aller meste fra sine liv, holder Kendall kortene tett til brystet, spesielt når det gjelder kjærlighetslivet sitt.

I flere måneder har det blitt spekulert i om supermodellen dater NBA-spilleren Blake Griffin (28), uten at noen av dem har bekreftet noe.

I et intervju med Vogue kan Jenner nå fortelle at hun trives på det private plan, og at hun er lykkelig om dagen - uten at hun ønsker å bekrefte noe.

- Han er veldig snill. Jeg har en som er veldig snill mot meg, forteller 22-åringen i intervjuet, melder People.

Rykter om legning

Jenner svarer også på ryktene om hvorvidt hun er biseksuell i intervjuet, og forteller at hun tror ryktene har oppstått fordi hun sjelden blir observert med gutter.

- Jeg er ikke som søstrene mine, som viser fram kjærestene sine med en gang, forteller hun og legger til at hun ikke er biseksuell av den grunn.

- Jeg tror ikke jeg har et biseksuelt bein i kroppen. Jeg er ikke imot det i det hele tatt, men jeg har aldri «gått dit» før.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer