Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kendall Jenner:

Bryter tausheten etter årevis med spekulasjoner rundt legningen

- Jeg har en som er veldig snill mot meg.

PRIVAT: Kendall Jenner bryter tausheten i et sjelden intervju, og kommenterer ryktene rundt hennes privatliv. Foto: NTB Scanpix
PRIVAT: Kendall Jenner bryter tausheten i et sjelden intervju, og kommenterer ryktene rundt hennes privatliv. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Supermodell og «Keeping Up With The Kardashians»-stjerna Kendall Jenner (22) kan trygt sies å være den som verner mest om privatlivet i søskenflokken.

Mens søstrene til stadighet deler det aller meste fra sine liv, holder Kendall kortene tett til brystet, spesielt når det gjelder kjærlighetslivet sitt.

I flere måneder har det blitt spekulert i om supermodellen dater NBA-spilleren Blake Griffin (28), uten at noen av dem har bekreftet noe.

I et intervju med Vogue kan Jenner nå fortelle at hun trives på det private plan, og at hun er lykkelig om dagen - uten at hun ønsker å bekrefte noe.

- Han er veldig snill. Jeg har en som er veldig snill mot meg, forteller 22-åringen i intervjuet, melder People.

Rykter om legning

Jenner svarer også på ryktene om hvorvidt hun er biseksuell i intervjuet, og forteller at hun tror ryktene har oppstått fordi hun sjelden blir observert med gutter.

- Jeg er ikke som søstrene mine, som viser fram kjærestene sine med en gang, forteller hun og legger til at hun ikke er biseksuell av den grunn.

- Jeg tror ikke jeg har et biseksuelt bein i kroppen. Jeg er ikke imot det i det hele tatt, men jeg har aldri «gått dit» før.

SUPERMODELL: Kendall Jenner har de siste åra markert seg internasjonalt med sin modellkarriere. Her avbildet i forbindelse med Oscar-feiringa tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
SUPERMODELL: Kendall Jenner har de siste åra markert seg internasjonalt med sin modellkarriere. Her avbildet i forbindelse med Oscar-feiringa tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flere romanser

Selv om Jenner aldri har stått offentlig fram med en kjæreste, vil ikke det si at det er stille på kjærlighetsfronten.

I fjor ble hun koblet med artist A$AP Rocky (29), etter at de over en lengre periode var å se sammen.

Tidligere har modellen også vært koblet til basketspilleren Jordan Clarkson (25) og One Direction-stjerna Harry Styles (23).

Graviditetsrykter

Da det i desember svirret som mest rundt Kardashian-søstrenes mange graviditeter, slapp ikke Kendall unna.

Fansen mente nemlig at modellen så gravid ut på et bilde hun delte på sin Instagram-profil.

Kendall var raskt ute med å avkrefte ryktene, og svarte på humoristisk vis i en melding på Twitter:

- Jeg liker bare bagels, ok!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling