SLITEN: I det nytt Instagram-innlegg avslører stjernen at han er sliten. Foto: NTB scanpix
SLITEN: I det nytt Instagram-innlegg avslører stjernen at han er sliten. Foto: NTB scanpixVis mer

Justin Bieber:

Bryter tausheten etter avlysningen: - Jeg har latt bitterhet, sjalusi og frykt ødelegge livet mitt

Avslører grunnen til at han avlyste resten av turneen på Instagram.

Forrige uke kom sjokknyheten om at den kanadiske popstjerna Justin Bieber (23) avlyser resten av verdensturnéen sin.

Nå bryter han endelig tausheten i et nytt innlegg på Instagram.

- Jeg er så takknemlig for turneen, men mest takknemlig er jeg for å gå gjennom dette livet med dere. Det å lære og vokse har ikke alltid vært like lett, men det å vite at jeg ikke er alene har holdt meg gående. Jeg har latt mine usikkerheter ta det beste av meg til tider, åpner han innlegget med.

Trenger en pause

Videre skriver stjerna at han ikke er stolt over oppførselen han har vist overfor fansen og menneskene rundt seg de siste årene.

- Jeg har latt mine ødelagte forhold påvirke måten jeg oppførte meg overfor andre mennesker. Jeg har latt bitterhet, sjalusi og frykt ødelegge livet mitt. Jeg er utrolig velsignet som har hatt mennesker de siste årene som har hjulpet meg å bygge meg opp, og som har minnet meg på hvem jeg er, og har lyst til å være.

Karla @xkarla

Et innlegg delt av Justin Bieber (@justinbieber)

Selv om turneen har lært han mye, og vært et minne for livet, avslører 23-åringen at han trenger en pause.

- Jeg tar denne tiden nå, fordi jeg vil være bærekraftig. Jeg vil at karrieren min skal være bærekraftig, men også sinnet, hjerte og sjelen, slik at jeg kan være den mannen jeg vil være, ektemannen jeg til slutt vil være og faren jeg vil være.

Avlyste turneen på facebook

Det var mandag forrige uke Justin Bieber skrev på sin offsielle Facebook-side at de resterende konsertene i Purpose World Tour avlyses.

- Som følge av uforutsette omstendigheter, vil Justin Bieber avlyse resten av Purpose World Tour-konsertene. Justin elsker fansen sin og hater å skuffe dem, begynte kunngjøringen.

Artisten har spilt et utall konserter over hele verden det siste halvannet året, men nå er det altså stopp for denne gang:

- Han takker fansen for de utrolige opplevelsene med Purpose World Tour over de siste 18 månedene. Han er takknemlig og beæret over å ha delt den opplevelsen med ensemblet og crewet sitt gjennom over 150 vellykkede konserter over seks kontinenter i denne omgang. Imidlertid, etter nøye overveielse har han bestemt seg for å ikke opptre noen flere datoer, ble det opplyst i annonseringen.

Billetter til de avlyste konsertene vil bli refundert.