Irina Shayk:

Bryter tausheten etter bruddryktene

Supermodellen går langt i å antyde at spekulasjonene stemmer.

STJERNEPAR: Supermodell Irina Shayk (33) og Hollywood-skuespiller Bradley Cooper (44) har angivelig gått hver til sitt. Nå gir førstnevnte sitt første intervju etter spekuasjonsstormen. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Supermodell Irina Shayk (33) og Hollywood-skuespiller Bradley Cooper (44) har angivelig gått hver til sitt. Nå gir førstnevnte sitt første intervju etter spekuasjonsstormen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har vært utallige overskrifter om stjerneparet Irina Shayk (33) og Bradley Cooper (44) det siste året. Færre ble det ikke da paret angivelig gikk hver til sitt i begynnelsen av juni.

Verken Cooper eller Shayk har bekreftet selve bruddet, men i et ferskt intervju med sommerutgaven av Harper's Bazaar, går sistnevnte langt i å antyde at hun er blitt singel - og at hun nyter det.

For øvrig fikk Harper's Bazaar-journalisten klar beskjed fra 33-åringens representanter at Shayk ikke ville svare på spørsmål som gjaldt Bradley Cooper. Flere amerikanske medier tolker likevel uttalelsene hennes som en bekreftelse på at forholdet med Hollywood-skuespilleren faktisk er over.

Forstår interessen

I intervjuet forteller 33-åringen også at hun forstår den offentlige interessen for hennes privatliv.

- Det er bare sånn mennesker er. Hvis du ikke kan få det, vil du ha det. Det er en gardin der - du har lyst til åpne den. Jeg tror det er ren nysgjerrighet, forteller 33-åringen til magasinet, ifølge E!.

PENT PAR: Irina Shayk og Bradley Cooper
i hyggelig lag under Golden Globe Awards i januar. Foto: NTB Scanpix
PENT PAR: Irina Shayk og Bradley Cooper i hyggelig lag under Golden Globe Awards i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Shayk, som tidligere har vært i et forhold med fotballstjerna Christiano Ronaldo (34), gjør det videre tydelig at hun ikke har gitt opp håpet om å finne kjærligheten.

- Tror jeg på ekteskap? Ja, selvfølgelig. Jeg er ikke en person som er imot det, sier Shayk i intervjuet.

Saken fortsetter under.

- BLIKKET: Bradley Cooper og Lady Gaga vant prisen for «Beste sang» under årets «Oscar»-utdeling. Framføringen av sangen «Shallow» på prisutdelingen fikk noen til å ytre seg om det de mener er en enda søtere musikk for paret. Video: ABC via CNN, Ingrid Cogorno / Dagbladet Vis mer

- Send meg en tomatplante

Selv om 33-åringen nekter å svare på om det faktisk er over mellom hun og Cooper, er hun klar i sin sak på hvordan man skal kapre henne.

- Bare send meg en tomatplante. Ingen sender brev til hverandre lengre. Jeg tror at hvis man vil gå ut for å spise middag med noen, så trenger du ikke sende dem en melding eller holde dem oppdatert med en melding på Instagram. Bare ta opp telefonen, ring og si: «La oss spise middag sammen».

Singel eller ei, Shayk er opptatt av å framstå som en selvstendig kvinne. 33-åringen trekker fram at kvinner på egen hånd kan klare alt fra å oppdra barn til å lage mat og vaske, i tillegg til alt annet hardt arbeid.

- Vi hadde aldri menn rundt oss før. Du må lære deg hvordan du skal spikre en spiker i veggen og hvordan du skal henge opp gardiner. Jeg vet alt om hvordan jeg skal plante poteter og agurker, for i Russland er det slik vi overlever vinteren, fortsetter hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer