Birgit Skarstein:

Bryter tausheten etter den brutte forlovelsen

- Sårbart, vanskelig og personlig.

BRUDD: For en uke siden ble det kjent at forholdet mellom paralympiker Birgit Skarstein og forloveden Martin Sletten var slutt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: For en uke siden ble det kjent at forholdet mellom paralympiker Birgit Skarstein og forloveden Martin Sletten var slutt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av november ble det kjent at toppidrettsutøveren og VM-vinneren Birgit Skarstein (30) og kjæresten Martin Sletten (31) hadde brutt forlovelsen. Det avslørte Skarstein i et innlegg på sin egen Instagram-profil, der hun fortalte at de skilles som venner.

- Martin og jeg er et godt team, men vi har bestemt oss for å ikke lenger være kjærester. Vi har hatt fire fantastiske år, mye gøy og jobbet godt sammen, skrev hun i innlegget.

30-åringen understreket også at de fortsatt er glade i hverandre og takknemlige for tida de har hatt sammen.

Paret hadde vært forlovet siden januar 2017, og nylig røpet Skarstein overfor Dagbladet at bryllupet hadde blitt utsatt fordi idrettskarrieren hennes slukte mye av tida.

Nå kommenterer Birgit Skarstein bruddet for første gang siden nyheten sprakk for ei uke siden. Det gjør hun i P3morgens sending på NRK P3 torsdag.

- Det går greit. Det går jo over liksom, det blir jo lettere etter hvert. Men det er litt rart, det er jo en annen hverdag, sier Skarstein åpenhjertig i sendingen.

Åpner opp

I sendinga innrømmer Skarstein at det oppleves rart å seg selv bli omtalt i rikspressen når så private ting som et brudd skjer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer