Tristan Thompson:

Bryter tausheten etter den turbulente tiden

- Jeg skal fortsette å stå på. Jeg har mer i meg.

MER Å GI: Tristan Thompson bryter tausheten i et nytt intervju etter utroskapsskandalen mot kjæresten Khloé Kardashian. Foto: NTB Scanpix
MER Å GI: Tristan Thompson bryter tausheten i et nytt intervju etter utroskapsskandalen mot kjæresten Khloé Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I april kunne «Keeping Up With The Kardashian»-stjerna Khloé Kardashian (33) og kjæresten, basketballspilleren Tristan Thompson (27), glede seg over å bli foreldre for første gang.

Midt oppi gledesmeldinger og lykkønskninger for deres nyfødte datter True Thompson, spredte det seg også rykter og påstander om at basketballspilleren skal ha vært utro mot realitystjerna.

Et Snapchat-klipp, filmet av norske Vendela Hansen (21) og publisert av Daily Mail, som viser Thompson i het omfavnelse med en ukjent brunette satte det hele i gang, og siden da har Thompson nærmest forsvunnet fra offentligheten.

I et nytt og sjeldent intervju snakker han ut for første gang, men utelater å snakke om nettopp utroskapsryktene.

- Jeg skal fortsette å stå på. Jeg har mer i meg, sier han under intervjuet i podkasten «Road Trippin», gjengitt av People.

Mer ville ikke Thompson si om den saken, men hadde derimot mye og si om sin nyfødte datter.

Lykkelig

Under podkastintervjuet letter basketballspilleren på sløret om rollen som nybakt pappa.

Fra før av har Tristan Thompson sønnen, Prince Thompson (1) med den amerikanske modellen Jordan Craig.

- Du blir mye mer følsom ved å få ei jente. Med en gutt er det mer sånn «hei, mann det kommer til å gå fint, stopp å gråte», men med True er det mer «True, det kommer til å gå fint. Vi er her for deg, pappa er her og skal gi deg mat». Så ja, det er veldig annerledes, men det er gøy. Det forandrer deg, sier han i intervjuet.

Når det kommer til hva dagene går til som småbarnsfar, er det ifølge Thompson ikke så mye å skryte av.

- Baby True spiser, sover og ja, det er vel det eneste de gjør, sier under intervjuet.

Avslører utseende

Siden fødselen har Kardashian og Thompson valgt å skjerme dattera for offentligheten ved å ikke dele noen bilder av henne på sosiale medier. Under intervjuet kan imidlertid Thompson avsløre noen detaljer omkring datteras utseende.

- Hun har masse hår og grønne øyne, avslører han.

Videre forteller han at dattera er 53 centimeter lang.

Happy Valentine day my love ❤️😍 Btw I love the curly hair look 😈

Et innlegg delt av Tristan Thompson (@realtristan13)

Første barn

Det var like før jul i fjor, etter flere måneder med spekulasjoner, at Kardashian bekreftet at hun ventet sitt første barn sammen med kjæresten Tristan Thompson.

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn, skrev hun på Instagram, sammen med et bilde av sin voksende mage.

I en lang tekst fortalte 33-åringen at hun valgte å holde den store nyheten hemmelig så lenge som mulig for å kunne glede seg over graviditeten med de nærmeste.

- Kvalm og ekkel

Den berømte reality-familien er kjent for å by på seg selv og deler ofte detaljer fra privatlivet sitt med fansen.

Etter at Kardashian avslørte graviditeten i desember, har hun delt detaljer om både termin, svangerskapsplager og navneplaner.

- Dette er ikke morsomt. Jeg er kvalm hver kveld. Jeg føler meg ekkel. Jeg klarer nesten ikke å gå, sa Khloé om graviditeten i en episode av «Keeping Up With The Kardashians», som ble vist i februar.

Etter fødselen har stjerna imidlertid valgt å skjerme dattera fot offentligheten ved å ikke legge ut et eneste bilde av henne på sosiale medier. Kjæresten Tristan derimot tar imidlertid mye plass på Khloés Instagram-profil der hun stadig deler kjærlighetserklæringer til sin kjære - noe som kan tyde på at Kardashian ikke har latt seg påvirke av skandalehysteriet de siste ukene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer