«Framing Britney»:

Bryter tausheten etter dokumentar

Den nye dokumentaren om Britney Spears har allerede rukket å få enorm oppmerksomhet.

BRYTER: Kjæresten til Britney Spears bryter tausheten etter den nye dokumentaren «Framing Britney Spears». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I fjor var det mye snakk om popstjerna Britney Spears' (39) mentale helse. Gjennom deler av året var vergemålet hennes i fokus med blant annet flere runder i retten. Siden 2008 har faren Jamie Spears (68) hatt en sentral rolle i vergemålet og kontrollert datteras liv og karriere.

Dette ønsket imidlertid sangeren å endre på, men i november i fjor ble det kjent at dommer Brenda Penny avslo stjernas ønske om å suspendere faren fra hans sentrale rolle.

I helga kom den nye dokumentaren «Framing Britney Spears», hvor blant annet vergemålet er et sentralt tema. Dokumentaren omhandler også behandlingen stjerna fikk av media fra tenåring til voksen.

Det tok ikke lang tid før dokumentaren skapte reaksjoner, og spesielt mediedekningen rundt sangstjerna har fått flere til å reagere. Nå uttaler også popstjernas kjæreste, 27 år gamle Sam Asghari, seg.

- Bedre halvdel

I en uttalelse til People uttrykker Asghari sitt håp om parets framtid samtidig som han takker Spears' fans for all støtte.

- Jeg har aldri ønsket noe annet enn det beste for min bedre halvdel og vil fortsette å støtte henne når hun følger drømmene sine, og skape framtida hun ønsker og fortjener, sier 27-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer