Eddie Van Halen er død:

Bryter tausheten etter ektemannens død

Eddie Van Halens kone, Janie Liszewski, deler hjerteskjærende innlegg om sin avdøde ektemann.

I SORG: I går kom nyheten om at gitarist Eddie Van Halen er død. Nå bryter kona Janie Liszewski tausheten. Foto: Tammie Arroyo / NTB. Video: NTB. Reporter: Jeanette N. Vik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går kom den triste nyheten om at den verdenskjente gitaristen Eddie Van Halen er død. Han ble bare 65 år gammel og døde som følge av strupekreft.

Det var 65-åringens sønn, Wolfgang Van Halen (29), som bekreftet nyheten om farens bortgang. Det gjorde han på Twitter.

«Jeg kan ikke tro at jeg må skrive dette, men faren min, Edward Lodewijk Van Halen, tapte den lange og vanskelige kampen mot kreften denne morgenen», skrev han innledningsvis.

«Han var den beste faren jeg noensinne kunne bedt om. Hvert øyeblikk jeg delte med ham både på og av scenen var en gave. Hjertet mitt er knust og jeg tror jeg aldri vil komme meg over dette tapet. Jeg elsker deg så mye, Pop», fortsatte han.

- Knust i en million biter

Ifølge TMZ døde musikeren på St. Johns Hospital i Santa Monica, omgitt av sine nærmeste. Blant dem kona, Janie Liszewski (50).

Onsdag kveld bryter hun tausheten om ektemannens bortgang. Det gjør hun i form av et hjerteskjærende innlegg på Instagram.

«Min ektemann, min kjærlighet, min Peep. Hjertet og sjela mi er knust i en million biter. Jeg visste aldri at det var mulig å gråte så mange tårer eller føle meg så trist», skriver hun innledningsvis til et bilde av seg selv og sin Van Halens føtter på stranda.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer