Kronprinsesse Mary:

Bryter tausheten etter innleggelsen

For første gang siden prins Joachim ble innlagt med blodpropp i hjernen, uttaler svigersøster seg.

LETTET: Kronprinsesse Mary (til høyre) forteller at ektemannen, kronprins Frederik, var lettet etter at han besøkte broren, prins Joachim (til venstre) etter innleggelsen. Her med kona, prinsesse Marie (ytterst til venstre). Foto: NTB scanpix
LETTET: Kronprinsesse Mary (til høyre) forteller at ektemannen, kronprins Frederik, var lettet etter at han besøkte broren, prins Joachim (til venstre) etter innleggelsen. Her med kona, prinsesse Marie (ytterst til venstre). Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten juli ble danske prins Joachim (51) innlagt på sykehus med blodpropp i hjernen. Her lå han i over ei uke før han ble skrevet ut.

Med unntak av en pressemelding ved både innleggelse og utskrivelse, har det danske kongehuset vært relativt tause rundt prinsens helsetilstand.

Kort tid etter utskrivelsen åpnet imidlertid hans ekskone og to sønner seg, hvor de fortalte at det var et stort sjokk at han ble syk.

- Glad og lettet

Siden den gang har kronprinsesse Mary, prins Joachims svigersøster, vært på sitt første offisielle oppdrag etter sommerferien. Her ble hun naturligvis spurt av den danske pressen om prinsens innleggelse.

- Vi har naturligvis vært i løpende kontakt med dem. Min mann har, som dere alle vet, vært nede og besøkt sin bror, og han kom hjem veldig glad og lettet, sier hun til danske BT.

- Det var en bror som har det bra, og som han kjenner. Og han var ganske så snakkesalig, som han alltid har vært, fortalte hun videre.

Kronprinsessen var i Grenaa onsdag ettermiddag, hvor hun også hadde sin første offisielle oppgave som president for Verdens naturfond (WWF). Vervet har hun arvet etter avdøde prins Henrik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer