Kim Kardashian ranet i Paris

Bryter tausheten etter Kardashian-ranet:
- Hun har det ikke bra

Caitlyn Jenner og Jonathan Cheban tar bladet fra munnen etter Paris-innbruddet.

NÆRE VENNER: Jonathan Cheban en av Kardashians beste venner. Nå snakker han om venninnas brutale innbrudd for første gang. Foto: Splash / NTB Scanpix

NÆRE VENNER: Jonathan Cheban en av Kardashians beste venner. Nå snakker han om venninnas brutale innbrudd for første gang. Foto: Splash / NTB Scanpix

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den ellers så aktive Kardashian/Jenner-familien har vært stille på sosiale medier etter at Kim Kardashian (35) ble brutalt overfalt og ranet i Paris natt til mandag.

Seint i går kveld, norsk tid, tok det første familiemedlemmet bladet fra munnen.

Caitlyn Jenner (66), Kardashians stemor (tidligere stefar), har tatt i bruk Instagram for å sette ord på det bisarre innbruddet - der stedatteren fryktet for livet.

Bundet fast

«Elsker jenta mi! Etter å ha hørt alt som skjedde, er jeg svært takknemlig for at hun har det bra. Dette er en påminnelse for oss alle om å være forsiktig i en utrygg verden», skriver Jenner.

Også PR-agenten Jonathan Cheban, en av Kardashians beste venner, snakker for første gang om venninnens skrekkopplevelse.

- Hun har det ikke bra, forteller han til avisa Daily Mail, som treffer ham utenfor New York-bygningen Kardashian-familien oppholder seg i.

Fem bevæpnede menn fikk med seg smykker og juveler til en verdi av 90 millioner kroner da de forsynte seg fra Kardashians luksusleilighet i Paris. Selv ble hun bundet fast og plassert i et badekar.

Tobarnsmoras stylist og nære venninne, Simone Harouche, befant seg i en annen del av leiligheten da innbruddstyvene tok seg inn. Hun klarte å få kontakt med Kardashians livvakt, Pascal Duvier, og storesøster Kourtney, som igjen ringte politiet.

Etter fem minutter var marerittet over, men ranerne kom seg unna.

Pascal Duvier og Kourtney Kardashian var i Paris da innbruddet fant sted. Det var også lillesøster Kendall Jenner og mamma Kris Jenner. Familien var i den franske hovedstaden for å overvære moteuka.

Går gjennom overvåkningsmateriale

Politiet har vært ordknappe med å offentliggjøre nye detaljer fra etterforskningen, men opplyste til AP tirsdag at de går gjennom overvåkningsmateriale fra Kardashians leilighet. De nekter imidlertid å svare på om ranerne kan ha fått hjelp fra noen på «innsiden».

Politiets talskvinne, Johanna Primevert, mener Kardashians kjendisstatus og synlighet i sosiale medier gjorde henne til et mål.

- Det var kjendisen som ble plukket ut, kjendisen med eiendeler som hadde blitt vist fram i sosiale medier, og det var disse eiendelene ranerne gikk etter, sa Primevert på en pressekonferanse tidlig tirsdag.

Ordføreren i Paris, Anne Hidalgo, opplyste i en pressemelding mandag at de tar saken på alvor.

- Jeg har full tillit til politiet, som skal klare å identifisere og pågripe disse gjerningsmennene, sier Hidalgo ifølge New York Times, som understreker at hun fordømmer ranet.

Kim Kardashians ektemann, rapperen Kanye West, sto på scenen i New York da kona ble rundstjålet. Han skal ifølge konsertpublikummet ha løpt av scenen da han fikk høre om konas dramatiske opplevelse.

Mandag kveld norsk tid ankom Kim Kardashian og familien New York under streng beskyttelse.

KIM TRUET MED PISTOL: Kanye West avbrøt konserten i New York etter at kona, Kim Kardashian ble truet med pistol på hotellrommet hennes i Paris. Norske Marianne Skøien var tilstede på konserten og filmet øyeblikket West forlot scenen. Video: Marianne Skøien / Twitter/Sammy_Smiley_ via Storyful Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer