Fyrst Albert:

Bryter tausheten etter ny operasjon

Fyrstinne Charlene måtte rett før helga gjennom et nytt, omfattende inngrep.

MÅ HVILE: Fyrst Albert forteller at fyrstinne Charlene hviler seg etter fredagens operasjon. Inngrepet var heldigvis vellykka. Foto: REX / NTB
MÅ HVILE: Fyrst Albert forteller at fyrstinne Charlene hviler seg etter fredagens operasjon. Inngrepet var heldigvis vellykka. Foto: REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fyrstinne Charlene (43) av Monaco har i hele fire måneder vært «fanget» i hjemlandet Sør-Afrika grunnet en infeksjon i øre, nese, hals-regionen som forhindrer henne i å fly tilbake til sin familie.

I juni opplyste fyrstepalasset at hun hadde blitt opererert som en følge av infeksjonen. Fredag i forrige uke måtte hun gjennom en ny, fire timer lang komplisert operasjon.

Det skriver Royal Central.

- Sender kjærlige tanker

Fyrstinnas besøk i Sør-Afrika begynte i starten av mai måned og var planlagt å skulle vare i ti, små dager. Kort tid etter ankomst måtte hun imidlertid søke legehjelp etter å ha fått problemer med ørene.

Forut for reisen hadde Charlene nemlig blitt operert i munnregionen, og legene kunne omsider konstatere at det var gått infeksjon i operasjonssåret - som igjen hadde ført til at hun hadde pådratt seg en alvorlig form for bihulebetennelse.

Nå uttaler fyrst Albert seg om sin kones tilstand etter fredagens operasjon, som ble utført med full narkose.

- Operasjonen var vellykket. Fyrstinne Charlene hviler seg, og vi sender henne kjærlige tanker, sier fyrst Albert til nettstedet People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer