Bruce Willis og Emma Heming Willis:

Bryter tausheten etter sjokket

Den folkekjære skuespilleren ble nylig diagnostisert med afasi.

SYK: Skuespiller Bruce Willis har lagt opp som skuespiller, etter at han ble diagnostisert med afasi. Her med kona Emma Heming Willis. Foto: Johns PKI / SplashNews / NTB
SYK: Skuespiller Bruce Willis har lagt opp som skuespiller, etter at han ble diagnostisert med afasi. Her med kona Emma Heming Willis. Foto: Johns PKI / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars kom sjokknyheten om at skuespiller Bruce Willis (67) gir seg som skuespiller. Nyheten ble delt av Willis' datter, Rumer Willis (33), i et Instagram-innlegg.

Den gang skrev hun at faren hadde fått diagnosen afasi. Afasi er en språkforstyrrelse som følge av sykdom eller skade i hjernen, ifølge Afasiforbundet i Norge.

Willis var fra 1987 til 2000 gift med filmstjerna Demi Moore (59), som han har tre barn med. Siden 2009 har han vært gift med Emma Heming (43), og sammen har de fått to barn - Mabel (10) og Evelyn (8).

Nå bryter kona tausheten om tida etter ektemannens sykdomsbeskjed.

INTERVJU: Reporteren hadde en litt hard dag på jobb da han skulle intervjue Bruce Willis i forbindelse med premieren på filmen Red 2. Se hvorfor! Video: Radiokanalen Magic 105.4. Vis mer

Omsorg for familien

Det er i et nytt intervju med The Bump denne uka at 43-åringen snakker ut om sjokket og utfordringene etter beskjeden.

- Jeg satte min families behov foran mine egne, noe som ikke gjør meg til noen form for helt, sier hun.

I intervjuet forteller 43-åringen at omsorgen til familien har gått kraftig utover omsorgen for henne selv.

- Den mengden omsorg for alle andre i husstanden min gikk utover min mentale helse og generelle helse, og det tjente ingen i familien min.

DRAMATISK: Det ble dramatisk da realityparet Lisa Anckarman og Henrik Borg var på juleferie i Thailand. Lisa ble lagt inn på sykehus, og nå får vi endelig se hva som egentlig skjedde i deres YouTube-serie «Lisa&Henrik». Video: «Lisa og Henrik»/Steffen Pettersen Vis mer

Skaper minner

Videre forteller hun at en del av løsningen nå har blitt å trene - slik at hun kan fokusere på egen helse framfor bare familien.

- Det er tid hvor jeg kan stenge alt ute og gjøre noe som får meg til å føle meg bra hele veien. Det er viktig å finne den ene tingen som får deg til å føle deg bra, og så kan man bygge videre derfra, sier hun.

Hun legger også til at døtrene hennes bringer så mye kjærlighet og latter, og at familien fokuserer på å skape minner med hverandre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer