Khloé Kardashian:

Bryter tausheten etter skandaleoverskriftene

Khloé Kardashian takker fansen for støtten.

TRØBBEL I PARADIS?: Nok en gang herjer brudd- og utroskapsryktene rundt kjendisparet Khloé Kardashian og Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix
TRØBBEL I PARADIS?: Nok en gang herjer brudd- og utroskapsryktene rundt kjendisparet Khloé Kardashian og Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Med hendelsesrike og gjerne oppsiktsvekkende historier på løpende bånd, lever den amerikanske Kardashian-familien på mange måter i en slags virkelighetens såpeopera.

Millioninntekter, babyboom, bryllup, innbrudd, krangling, brudd og utroskap. Er det ikke det ene, så er det gjerne det andre - ofte utbrodert i realityserien som gjorde dem til verdensstjerner i utgangspunktet, «Keeping up with the Kardashians».

Og internett sluker det rått. Den siste tida er det 34 år gamle Khloé Kardashian som har sørget for å fylle spalteplassene, takket være en rekke skandaleoverskrifter om kjæresten, basketballspilleren Tristan Thompson (27).

- Jeg kommer tilbake

De siste ukene har det versert en rekke påstander om at paret skal ha gått fra hverandre, som følge av at Thompson har hatt et sidesprang. Dette er i så fall ikke første gang 27-åringen er utro mot realitykjæresten, etter at han angivelig ble fersket med en annen kvinne i april i fjor.

Den gang gikk Khloé Kardashian god for spekulasjonene, som også ble et tema i familiens nevnte realityserie (se video under):

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer