Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Khloé Kardashian:

Bryter tausheten etter skandaleoverskriftene

Khloé Kardashian takker fansen for støtten.

TRØBBEL I PARADIS?: Nok en gang herjer brudd- og utroskapsryktene rundt kjendisparet Khloé Kardashian og Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix
TRØBBEL I PARADIS?: Nok en gang herjer brudd- og utroskapsryktene rundt kjendisparet Khloé Kardashian og Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med hendelsesrike og gjerne oppsiktsvekkende historier på løpende bånd, lever den amerikanske Kardashian-familien på mange måter i en slags virkelighetens såpeopera.

Millioninntekter, babyboom, bryllup, innbrudd, krangling, brudd og utroskap. Er det ikke det ene, så er det gjerne det andre - ofte utbrodert i realityserien som gjorde dem til verdensstjerner i utgangspunktet, «Keeping up with the Kardashians».

Og internett sluker det rått. Den siste tida er det 34 år gamle Khloé Kardashian som har sørget for å fylle spalteplassene, takket være en rekke skandaleoverskrifter om kjæresten, basketballspilleren Tristan Thompson (27).

- Jeg kommer tilbake

De siste ukene har det versert en rekke påstander om at paret skal ha gått fra hverandre, som følge av at Thompson har hatt et sidesprang. Dette er i så fall ikke første gang 27-åringen er utro mot realitykjæresten, etter at han angivelig ble fersket med en annen kvinne i april i fjor.

Den gang gikk Khloé Kardashian god for spekulasjonene, som også ble et tema i familiens nevnte realityserie (se video under):

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Denne gang har 34-åringen til gode å bekrefte eller avkrefte utroskapsryktene (kanskje hun sparer det til serien?). Tirsdag valgte hun likevel å ta bladet fra munnen i et Twitter-innlegg, der hun takker fansen for alle støtteerklæringer.

«Hei, mine kjære. Jeg vil bare si at jeg setter pris på dere. Jeg har lest alle deres hyggelige ord og det er virkelig en velsignelse for meg. Jeg er glad i dere! Tusen tusen takk», skriver tv-profilen, og fortsetter:

«Jeg kommer tilbake igjen når jeg er klar for å snakke med dere. I mellomtida må dere huske å være snille med hverandre».

Avslørt av nordmann

Kardashian-fans verden over fikk hakeslepp da det i april i fjor slo ned som ei bombe at Tristan Thompson hadde vært utro mot Khloé Kardashian (34) - bare to dager før hun fødte dattera deres, True (les: virkelighetens såpeopera).

Thompson ble avslørt via en videosnutt som ble publisert på nettstedet Daily Mail. Raskt spredde nyheten seg som ild i tørt gress. I videoen så man 27-åringen som kysser en ukjent brunette på en nattklubb, og det var ingen tvil om at kvinnen ikke var hans høygravide samboer.

Kort tid etterpå ble det kjent at det var norske Vendela Hansen (22), som er bosatt og studerer ved Berkeley College i New York, som hadde filmet videoen og sendt den til kjendisnettstedet.

- Jeg har fått mye reaksjoner gjennom hele sommeren, egentlig - både i New York og hjemme i Norge, fortalte hun til Dagbladet over telefon fra USA i november.

Saken fortsetter under.

SNAKKEt UT: Reality-stjerna holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin, før hun satt i stolen hos Ellen DeGeneres. Video: TV 3. Vis mer Vis mer

Utestengt

Selv om responsen nærmest utelukkende hadde vært av det positive slaget, og de aller fleste støttet at hun lekket videoen, var det ikke alle som er like fornøyde.

Det var nemlig under en fuktig kveld på utestedet PH-D Lounge i den amerikanske storbyen at Vendela Hansens fersket Tristan Thompson i å kysse en ukjent kvinne.

- Jeg har blitt utestengt fra utestedet, fordi flere NBA-spillere tydeligvis ikke ønsker å dra dit lenger. Dette taper jo utestedet penger på, så det er jo forståelig egentlig. Det er bare for en periode, så det bryr jeg meg ikke så mye om, fortalte hun.

Denne gang skal Thompson angivelig ha vært utro med en helt annen kvinne, uten at noe er bekreftet. Thompson selv har foreløpig ikke kommentert de nye utroskapspåstandene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!