Alec Baldwin:

Bryter tausheten etter tragedien

Alec Baldwin tar bladet fra munnen.

SKUTT: Her avfyrte skuespiller Alec Baldwin skudd ved et uhell under filminnspilling. En person døde i hendelsen. Video: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Det finnes ikke ord som kan uttrykke mitt sjokk og min sorg vedrørende det tragiske uhellet som tok livet av Halyna Hutcins, en kone, en mor og en dypt beundret kollega av oss», skriver Alec Baldwin på Twitter fredag ettermiddag.

Den hjerteskjærende meldingen kommer etter at filmfotograf Halyna Hutchins mistet livet etter at Baldwin avfyrte et rekvisittvåpen under innspillingen av filmen «Rust».

Hollywood-stjerna skriver videre at han samarbeider fullt og helt med politiet i etterforskningen for å finne ut hvordan tragedien kunne skje.

«Jeg har kontakt med ektemannen hennes, med tilbud om min støtte til ham og hans familie. Hjertet mitt er knust for hennes mann, sønnene deres og alle som kjente og elsket Halyna».

Etterforskning

Etter den grusomme hendelsen har politiet opplyst om at den 48 år gamle regissøren Joel Souza får akuttbehandling etter hendelsen. Politiet i Santa Fe i New Mexico har også bekreftet at det var skuespiller Alec Baldwin som håndterte våpenet.

Etterforskning i saken er åpnet.

En talsperson for Alec Baldwin har sagt at ulykken skjedde som følge av at et rekvisitt-våpen med løsskudd, som brukes i innspillingen, ble avfyrt ved en feiltakelse.

Polititalsmann Juan Ríos opplyste tidligere i dag at politiet forsøker å finne ut om hendelsen var en ulykke. Det er ingen siktelser i saken, og etterforskningen er åpen, påpekte polititalsmannen i en pressemelding.

Produksjonen av westernfilmen «Rust» er midlertidig stanset som følge av hendelsen. Filmingen skulle fortsatt til ut i november.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer