Alec Baldwin:

Bryter tausheten etter tragedien

Alec Baldwin tar bladet fra munnen.

SKUTT: Her avfyrte skuespiller Alec Baldwin skudd ved et uhell under filminnspilling. En person døde i hendelsen. Video: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Det finnes ikke ord som kan uttrykke mitt sjokk og min sorg vedrørende det tragiske uhellet som tok livet av Halyna Hutcins, en kone, en mor og en dypt beundret kollega av oss», skriver Alec Baldwin på Twitter fredag ettermiddag.

Den hjerteskjærende meldingen kommer etter at filmfotograf Halyna Hutchins mistet livet etter at Baldwin avfyrte et rekvisittvåpen under innspillingen av filmen «Rust».

Hollywood-stjerna skriver videre at han samarbeider fullt og helt med politiet i etterforskningen for å finne ut hvordan tragedien kunne skje.

«Jeg har kontakt med ektemannen hennes, med tilbud om min støtte til ham og hans familie. Hjertet mitt er knust for hennes mann, sønnene deres og alle som kjente og elsket Halyna».

Etterforskning

Etter den grusomme hendelsen har politiet opplyst om at den 48 år gamle regissøren Joel Souza får akuttbehandling etter hendelsen. Politiet i Santa Fe i New Mexico har også bekreftet at det var skuespiller Alec Baldwin som håndterte våpenet.

Etterforskning i saken er åpnet.

En talsperson for Alec Baldwin har sagt at ulykken skjedde som følge av at et rekvisitt-våpen med løsskudd, som brukes i innspillingen, ble avfyrt ved en feiltakelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.