Mila Kunis:

Bryter tausheten: - Forferdelig

Den ukrainskfødte Hollywood-stjernen er knust over situasjonen i hjemlandet. Nå ønsker hun og ektemannen å hjelpe.

STOLT OG TRIST: Superstjernene Ashton Kutcher og Mila Kunis er stolte av Ukraina, tar oppgjør med Russland og donerer enorme summer i forbindelse med krigen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Natt til torsdag 24. februar kunngjorde Russlands president Vladimir Putin (69) at Russland hadde iverksatt et militært angrep mot Ukraina.

Ifølge FN har over en million ukrainske flyktninger forlatt landet siden invasjonen. På onsdag anslo også FN at 227 mennesker har mistet livet i landet, inkludert barn. 525 skal være skadet.

Russlands invadering av Ukraina preger også ukrainere bosatt utenfor hjemlandet. En av dem er Hollywood-stjerne Mila Kunis (38), eller Milena Markovna Kunis, som hun egentlig heter.

Hun ble født i den ukrainske byen Chernivtsi i 1983, men flyttet til USA som 8-åring, ifølge People.

Sammen med skuespiller og ektemann Ashton Kutcher (44), tar hun bladet fra munnen og snakker om hjemlandet i en video publisert på Kutchers Instagram-profil torsdag.

- Jeg har alltid identifisert meg som amerikansk, en stolt amerikaner. Jeg elsker alt som dette landet har gjort for meg og familien min, men jeg har aldri vært stoltere av å være ukrainsk enn det jeg er i dag.

- Og jeg har aldri vært stoltere av å være gift med en ukrainer, skyter ektemannen inn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer