Shakira og Gerard Pique:

Bryter tausheten om bruddet

- Dette er veldig vanskelig å snakke om.

BRUDD: Shakira snakker om bruddet for første gang. Foto: Alberto Simon/DYDPPA/Shutterstock
BRUDD: Shakira snakker om bruddet for første gang. Foto: Alberto Simon/DYDPPA/Shutterstock Vis mer
Publisert

For tre måneder siden ble det kjent at stjerneparet Shakira (45) og Gerard Piqué (35) hadde gjort det slutt etter 12 år som kjærester.

Paret har sønnene Milan (9) og Sasha (7) sammen.

Årsaken til bruddet skal ha vært at Shakira tok Piqué på fersken med en annen kvinne. Dette førte til at popstjernen kastet fotballstjernen ut av deres felles hjem, skrev den spanske avisa El Periodico, gjengitt av svenske Expressen i juni.

Siden den gang skal Piqué ha levd «ungkarslivet» - og både dating- og utroskapsryktene rundt ham har florert.

Nå åpner Shakira seg for første gang om det tunge bruddet.

- Jeg har forholdt meg taus og bare prøvd å prosessere alt... Det er vanskelig å snakke om det. Særlig fordi jeg fremdeles går gjennom det, fordi jeg er i rampelyset og fordi separasjonen vår ikke er en vanlig separasjon, forteller hun til Elle.

«En vond drøm»

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

Videre beskriver popstjernen situasjonen som «sannsynligvis den mørkeste timen i livet mitt», og sier at det ikke bare har vært tøft for henne, men også for ungene.

Hun forklarer at hun prøver å beskytte dem, men at de hører ting fra venner på skolen, kommer over ubehagelige nyheter på nettet og blir forfulgt av paparazzi-fotografer.

- Noen ganger føles det som om alt bare er en vondt drøm som jeg kommer til å våkne opp fra på et punkt. Men nei, det er sant.

Når Elle-journalisten nevner at Piqué har blitt sett sammen med en ny kvinne og spør popstjernen om årsaken til bruddet, svarer hun følgende:

BRUDD: I mai kunne «Ex on the Beach»-profil Amanda Kjellevoll og «The Voice»-stjernen Natan Dagur røpe at de skulle bli samboere. Men nå har ting tatt en brå vending. Reporter: Kine Falch. Video: Madeleine Liereng Vis mer

- Jeg synes de detaljene er for private til å dele, i det minste nå. Alt er så rått og nytt. Jeg kan bare si at jeg la alt jeg hadde i dette forholdet og familien min.

Shakira og Piqué ble sammen i 2010 etter å ha møttes i forbindelse med fotball-VM i Sør-Afrika, hvor den spanske fotballspilleren ble verdensmester og Shakira stod bak den offisielle VM-låta «Waka Waka».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer