Wendy Williams

Bryter tausheten om direkte-kollapsen: ­- Virkelig skummelt

Wendy Williams gikk i bakken etter kostymetabbe.

TIL VANLIG: Wendy Williams er ofte å se slik til vanlig, når hun ikke er ikledd store halloween-kostymer. Frihetsgudinne-kostymet fikk henne til å gå i bakken, etter at stjerna ble overopphetet i det. Nå forteller hun om redselen. Foto: NTB scanpix
TIL VANLIG: Wendy Williams er ofte å se slik til vanlig, når hun ikke er ikledd store halloween-kostymer. Frihetsgudinne-kostymet fikk henne til å gå i bakken, etter at stjerna ble overopphetet i det. Nå forteller hun om redselen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tirsdag skapte den amerikanske talkshow-verten Wendy Williams (53) overskrifter verden over, da hun svimte av under sin egen direktesendte tv-sending. Det kom seinere fram at det var hennes store og tunge halloween-kostyme, en parykk, krone og kjole som minnet om New Yorks velkjente frihetsgudinne bærer, som fikk henne til å gå i bakken.

Hun la seinere en beskjed ut på sin egen Twitter-konto, der hun skrev at alt gikk bra henne, mens sjokkerte seere i studio og hjemme i stua lurte på hvordan dette kunne skje.

Williams lovet at hun skulle adressere hendelsen i morgendagens program - altså i dag. Da hun brøt tausheten, nok en gang på direkten, brast hun i tårer.

DEISER NED: Wendy Williams ble altfor varm i halloween-kostymet sitt. Da gikk det i svart. Video: CNN Vis mer

Fikk legehjelp

Det er New York Daily News og Page Six som omtaler saken. Nettavisene skriver at den profilerte programlederen begynte med å avkrefte at det var et stunt seerne fikk presentert.

- Mange mennesker trodde det hele var en vits. At jeg besvimte på settet. Du vet at jeg ikke ønsker å falle. Jeg er en høy dame, og det er en lang vei ned. Jeg er også en kvinne i en bestemt alder, så jeg ville ikke brekke noe. Jeg gjør ikke stunt for dere, fortalte hun på direkten.

Med tårer i øynene, kunne Williams fortelle at hun plutselig ble veldig varm og startet å føle seg svimmel. Hun beskrev det som å være midt i et leirbål.

SVIMTE AV: Tv-kjendis Wendy Williams hadde kledd seg ut under innspilling av sitt eget program. Det ble varmt i kostymet, som sørget for at stjerna, midt i sin egen sending, svimte av. Foto: CNN, Wendy Williams Show
SVIMTE AV: Tv-kjendis Wendy Williams hadde kledd seg ut under innspilling av sitt eget program. Det ble varmt i kostymet, som sørget for at stjerna, midt i sin egen sending, svimte av. Foto: CNN, Wendy Williams Show Vis mer

- Det var skummelt. Skummelt! Det var virkelig skummelt. Alt jeg klarte å tenke på var å ikke rive ned podiet med meg, sa hun åpent.

Det var omtrent 48 minutter inn i sendinga at 53-åringen falt ned foran tilskuere i salen og sin egen produksjon. Skjermen gikk så i svart, og hun ble fraktet bak scenen av sine egne arbeidere.

- Helsearbeiderne var på kontoret mitt og koblet meg til flere EKG-maskiner. Jeg hadde lite hydrogen i kroppen, altså vann, forklarte stjerna.

FULLT KAOS: Fans og etterretningstjenester begynte å dukke opp utenfor studioet, da den skumle hendelsen ble et faktum. Foto: Splash News, NTB scanpix
FULLT KAOS: Fans og etterretningstjenester begynte å dukke opp utenfor studioet, da den skumle hendelsen ble et faktum. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

Fallet gikk heldigvis fint, og etter å ha fått summet seg og litt væske i kroppen, begynte ting å gå bra igjen for Williams. Etter innspillingen rettet hun snuta mot Jersey, men hun tok seg likevel tid til å hilse på paparazzi og oppmøtt fans utenfor innspillingslokalene.

I dagens sending kunne Williams avslutte med å fortelle at noe slikt aldri skulle hende igjen.

Tilbake etter pause

Det var omtrent midt i tirsdagens program at tv-stjerna begynte å snuble bakover, stoppet opp og svimte av - foran både publikum og tv-seere. I de siste øyeblikkene før hun falt i bakken, virket det nesten som om hun strakk hånda sin mot kameramennene for å få hjelp. Før sendingen gikk i svart, kunne man se at noen i produksjonen løp mot henne for å hjelpe.

Etter en pause på rundt seks minutter, kom programmet tilbake på lufta. I mellomtida hadde Twitter-brukere rukket å spekulere på hvordan det gikk med 53-åringen, som tilbake foran kameraet kunne bekrefte at alt hadde gått bra med henne.

SMILTE TIL FOTOGRAFENE: Wendy Williams tok seg tid til å prate med presse og fans tirsdag, etter den skumle hendelsen som skapte verdensomspennende overskrifter. Foto: Splash News, NTB scanpix
SMILTE TIL FOTOGRAFENE: Wendy Williams tok seg tid til å prate med presse og fans tirsdag, etter den skumle hendelsen som skapte verdensomspennende overskrifter. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

- Dette var ikke et stunt. Jeg ble altfor varm i kostymet mitt, og jeg besvimte faktisk. Men vet dere hva? Jeg er en vinner, og jeg er tilbake, sa hun til jubel fra salen.

Hun valgte også å vitse med hendelsen da innspillingen nærmet seg slutten.

- Er dette virkelig slutten? Var jeg ute av det så lenge?, utropte tv-stjerna.

Flere hendelser

Dette er ikke første gang det har skjedd uforutsette ting på direktesendt tv. I mai skapte sportsankeret Sara Walsh overskrifter, da hun mistet sitt ufødte barn mens hun var foran kameraet.

Det var i forbindelse med innspilling av TV-programmet «SportsCenter» at amerikaneren opplevde et av sitt livs største mareritt.

Walsh - som nå er lykkelig mor til tvillinger - delte innlegget i forbindelse med feiringen av morsdag, og avslørte at hun var nærmere tre måneder på vei da hendelsen inntraff.

- Ferden ned den mørke stien begynte da jeg ledet «SportsCenter» på veien i Alabama. Jeg ankom Tuscaloosa nesten tre måneder på vei, men var ikke lenger gravid da jeg forlot byen, skrev hun.

I august døde skuespiller og regissør Sam Shepard. Han hadde mange venner i bransjen, og da Matthew McConaughey ble spurt om dødsfallet - på direktesendt tv - hadde han selv ikke fått beskjeden.

McConaughey var ikke klar over kollegaens bortgang da han traff oppmøtt presse i forbindelse med en rød løper. Dermed fikk den utsendte journalisten fra nyhetsbyrået Associated Press jobben med å bringe dødsfallet på banen.

På spørsmål om hvordan 47-åringen reagerte på den triste nyheten, hadde ikke McConaughey rukket å reagere i det hele tatt.

- Har Sam Shepard gått bort? Åh, faen. Hvordan?, spurte han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer