Olivia Wilde og Florence Pugh:

Bryter tausheten om dramaet

- Endeløs tabloidsladder.

ANGIVELIG KONFLIKT: Ifølge ryktebørsen skal ikke stemningen være særlig god mellom Olivia Wilde og Florence Pugh (i bakgrunnen). Nå uttaler førstnevnte seg om ryktene. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB
ANGIVELIG KONFLIKT: Ifølge ryktebørsen skal ikke stemningen være særlig god mellom Olivia Wilde og Florence Pugh (i bakgrunnen). Nå uttaler førstnevnte seg om ryktene. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne måneden har den mye omtalte filmen «Don’t Worry Darling», regissert av skuespiller Olivia Wilde (38), premiere på kinoer i alle verdenshjørner.

I filmen spiller artist Harry Styles (28) mot skuespiller Florence Pugh (26), og det er nok flere som har fått med seg de mange skandalene som allerede har rukket å svirre rundt filmen.

Blant annet var det opprinnelig «Transformers»-stjerna Shia LaBeouf (36) som skulle spille hovedrollen i filmen. Han forlot imidlertid innspillingen før den startet for fullt.

Denne uka har filmen premiere under filmfestivalen i Venezia, hvor det nok en gang har rukket å hope seg opp av spekulasjoner og rykter - deriblant rundt filmens skuespillere.

UENIGE: Shia LaBeouf og Olivia Wilde har ulike meninger om hvorfor førstnevnte ikke lenger er med i Wilde sin film «Don’t Worry Darling». Wilde har tidligere hevdet at hun sparket LaBeouf fra filmen. Video: Instagram/@problematicfame. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Bryter tausheten om konflikt

Det er nemlig flere som mistenker at det skal være dårlig stemning mellom regissør Wilde og skuespiller Pugh.

Spekulasjonene skal ha startet etter at fansen bet seg merke i at Pugh har holdt seg taus under hele promoteringen av filmen. Grunnen skal være forholdet mellom Wilde og Styles, ifølge The Guardian.

Da sistnevnte heller ikke dukket opp på pressekonferansen i forkant av filmfestivalen, var det nok til å helle bensin på bålet. Den egentlige grunnen til at hun ikke dukket opp, skal ha vært på grunn av innspillingen av filmen «Dune: Part Two».

Under en pressekonferanse ble imidlertid Wilde spurt om nettopp den angivelige konflikten mellom de to kvinnene - noe hun avkrefter, skriver CNN.

«DON'T WORRY DARLING»: Harry Styles og Florence Pugh spiller inn drøye scener i denne nye filmen. Vis mer

- Florence er en kraft. Vi er så takknemlige for at hun har mulighet til å delta i kveld, til tross for produksjonen av «Dune» (...) Jeg kan ikke si nok ganger hvor heldig jeg er som har henne i hovedrollen. Hun er fantastisk i filmen.

- Når det gjelder all den endeløse tabloidsladderen og all støyen der ute, altså, internett forsyner seg selv. Jeg føler ikke behov for å bidra. Jeg tror den (sladderen, red.anm.) er tilstrekkelig ernært, la hun til.

TIL STEDE: Til tross for at Florence Pugh har holdt seg taus om filmen hun har hovedrolle i, dukket hun opp på Venice Film Festival mandag. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
TIL STEDE: Til tross for at Florence Pugh har holdt seg taus om filmen hun har hovedrolle i, dukket hun opp på Venice Film Festival mandag. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer

Pugh var til stede under den røde løperen i forkant av filmpremieren mandag. Der sto hun imidlertid aldri ved siden av Wilde, men hadde skuespiller Chris Pine mellom seg.

Uenigheter

Wilde ble også spurt om situasjonen rundt Shia LaBeouf under pressekonferansen. Da skal imidlertid en moderator ha byttet tema, men ikke før regissøren rakk å skyte inn:

- Jeg tror det spørsmålet har blitt besvart, sa hun.

AVSLØRER: Harry styles avslører hva superhiten «Watermelon Sugar» egentlig handler om. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Det var i august at Wilde uttalte seg i et intervju med Variety om hvorfor LaBeouf ikke lenger var en del av produksjonen. Den gang ga hun blant annet uttrykk for at hun hadde gitt ham sparken, som følge av at hun ønsket å skape et «trygt, tillitsfullt miljø».

Ikke lenge etter tok imidlertid LaBeouf ordet, i en e-post til nettstedet. Der nektet han for at han ble sparket fra produksjonen, men forklarte at han selv valgte å trekke seg.

«Både du og jeg vet grunnen til at jeg trakk meg. Jeg sluttet i filmen din fordi skuespillerne dine og jeg ikke fant tid til å øve», skrev han blant annet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer