James Corden:

Bryter tausheten om Ellen-rykter

I sommer verserte det rykter om at talkshow-vert James Corden skulle erstatte Ellen DeGeneres. Nå svarer han.

OPPKLARER: James Corden oppklarer ryktene som har versert om at han skal ta over for Ellen DeGeneres. Foto: Frederic J. BROWN / NTB
OPPKLARER: James Corden oppklarer ryktene som har versert om at han skal ta over for Ellen DeGeneres. Foto: Frederic J. BROWN / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer verserte det rykter om at talkshow-vert James Corden (42) skulle erstatte Ellen DeGeneres (62). Den britiske tabloidavisa The Sun var blant de utenlandske mediene som hevdet at Corden skulle ta over for 62-åringen.

Ryktene bygget på kritikkstormen og beskyldningene DeGeneres har stått midt oppi siden slutten av mars.

Det var da de første anklagene mot 62-åringen og arbeidsmiljøet i programmet hennes begynte å bli kjent. Siden har stormen blusset opp, og i sommer sto det på som verst.

De siste månedene har det blant annet foregått en intern etterforskning for å undersøke om det er hold i anklagene. Det har blant annet ført til at tre ledere har fått fyken.

Svarer på ryktene

Nå snakker Corden om ryktene i en ny episode av «The Late Late Show with James Corden», hvor sangstjerna Alicia Keys (39) er gjest. Corden forklarer at han ikke aner hvor ryktene kommer fra.

- Jeg tror noen startet et rykte et sted, og noen andre bare hoppet på det. Det er absolutt ingen sannhet i de ryktene i det hele tatt. Slik jeg ser på det, tror jeg det ville vært sinnssykt å ta over for noen som jeg synes har gjort jobben så bra i 18 år, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer