Megan Hilty:

Bryter tausheten om flykrasj-tragedien

Skuespilleren er i sorg.

TRAGEDIE: Skuespiller Megan Hilty går gjennom en familietragedie. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB
TRAGEDIE: Skuespiller Megan Hilty går gjennom en familietragedie. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skuespiller Megan Hilty (41) er i sorg etter at flere familiemedlemmer døde i en flystyrt søndag.

Den amerikanske kystvakten har bekreftet overfor Entertainment Tonight at søstera, svogeren og nevøen til Hilty var blant passasjerene i sjøflyet som krasjet i vannet utenfor Whidbey Island, i Washington.

Nå bryter 41-åringen tausheten om tragedien. Det gjør hun selv på Instagram.

«Søndag ettermiddag krasjet et lite sjøfly i kysten av Puget Sound ved kysten langs Whidbey Island. Min elskede søster Lauren, svoger Ross og min lille nevø Remy var på det flyet. For å gjøre dette enda mer ødeleggende var søsteren min gravid i åttende måned og vi var klare for å ønske babyen Luca velkommen til verden neste måned», skriver hun på Instagram.

«De siste tre dagene har vært de verste i livet mitt. Det er virkelig ingen ord som kan beskrive dybden av sorgen vår», skriver hun videre.

Skuespilleren skriver videre at det siste hun ønsket var å anerkjenne sorgen offentlig, men at hun ønsket at informasjonen rundt ulykken skulle formidles korrekt.

Hun legger til at søstera også hadde en datter som ikke var på flyet, før hun påpeker at hun ønsker at niesens navn holdes privat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer