Scarlett Johansson og Colin Jost:

Bryter tausheten om hemmelig bryllup

Stjerneparet overrasket med bryllup i fjor, men har vært svært sparsommelige med detaljene.

LYKKELIG GIFT: Colin Jost og Scarlett Johansson runder et halvt år som ektepar. Foto: ACE Pictures/ Shutterstock/ NTB
LYKKELIG GIFT: Colin Jost og Scarlett Johansson runder et halvt år som ektepar. Foto: ACE Pictures/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-stjerna Scarlett Johansen (36) og komiker Colin Jost (38) har aldri vært spesielt opptatt av å dele privatlivet med offentligheten.

De avslørte for omverdenen, gjennom sin representant, at de hadde forlovet seg i 2019, og først et halvt år seinere tok Johansson selv bladet fra munnen om frieriet.

- Han er veldig sjarmerende, omtenksom og romantisk. Men ja, jeg ble overrasket. Selv om man på en måte har sett for seg hvordan øyeblikket vil bli, så er det fremdeles vakkert, sa hun da.

Overraskelsesbryllup

Like overrasket ble de fleste da paret på utradisjonelt vis slapp bomba om at de var blitt mann og kone høsten 2020.

De nygifte valgte nemlig å fronte en sak de begge brenner for da de avslørte bryllupet.

«Vi er overlykkelige over å kunne annonsere at Scarlett Johansson og Colin Jost giftet seg i en intim seremoni i helga. Bare de nærmeste var til stede for å overholde covid-19s sikkerhetsregler,» skrev organisasjonen Meals on Wheels America på Instagram.

SPILLER INN SCENER: Stjerneskuespiller Scarlett Johansson ble sett gå inn og ut av en Joker-butikk på Sæbø i Ørsta onsdag. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Selv kunne Jost fortelle fire måneder seinere at han selv var mest opptatt av hvordan ekteskapet skulle bli - ikke bryllupet.

- Jeg vokste ikke opp med en forestilling om et drømmebryllup. Jeg så heller for meg min drømmepartner, fortalte han til ET Online.

PRIVAT PAR: Scarlett Johansson og Colin Jost på Emmy Awards-løperen i 2018. Foto: Valerie Macon/ AFP/ NTB
PRIVAT PAR: Scarlett Johansson og Colin Jost på Emmy Awards-løperen i 2018. Foto: Valerie Macon/ AFP/ NTB Vis mer

- Bevisst intimitet

Først et halvt år etter ekteskapsinngåelsen uttaler også Johansson seg om bryllupet.

- Jeg tenker at det å holde det intimt og lite fikk det til å føles overveid. Vi ønsket at det skulle føles som om det hadde en bevisst intimitet, i motsetning til å være noe som føltes begrenset som følge av alt som skjer, sier hun til People.

Coronapandemien har som kjent ført til at en rekke store tilsetninger, som bryllup, har blitt satt på vent. Stjerneparet valgte å likevel gjennomføre sitt, men med bare de nærmeste til stede.

- Det var mye å vurdere med hensyn til retningslinjer og å sørge for at alle var komfortable og trygge, sier hun videre.

Bryllupet ble holdt i Johanssons eget hjem i Palisades i New York.

FILMAKTUELL: Scarlett Johansson er aktuell med filmen "Under the skin". Her snakker hun ut om filmen og utfordringene ved å kaste klærne på film. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

To skilsmisser

Mens dette er Colin Josts første ekteskap, har Scarlett Johansson vært gift to ganger tidligere.

Fra 2008 til 2011 med Hollywood-stjerna Ryan Reynolds (44), og fra 2014 til 2017 med franskmannen Romain Dauriac (39). Med sistnevnte har hun dattera Rose (7).

Etter sin andre skilsmisse gikk Johansson ganske hardt ut og fortalte at hun ikke hadde troa på ekteskap.

- Ekteskapet er en romantisk og vakker idé som det er fint å være en del av. Men jeg tror ikke vi mennesker er skapt for å være monogame. Nå blir jeg vel halshogd, spøkte hun i 2017.

Da la hun samtidig ikke skjul på at å være gift er en jobb som krever mye.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer