Marilyn Manson:

Bryter tausheten om Manson

Sharon Osbourne har fått enorm kritikk.

UTTALER SEG: Sharon Osbourne har kjent Marilyn Manson lenger enn de fleste. Dette sier hun om de siste anklagene om ham. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB
UTTALER SEG: Sharon Osbourne har kjent Marilyn Manson lenger enn de fleste. Dette sier hun om de siste anklagene om ham. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke fikk rocker Marilyn Manson (52) støtte av ekskona Dita Von Teese (48), som ikke kjenner seg igjen i anklagene som har haglet mot Manson den siste tida, etter at eksen Evan Rachel Wood (33) gikk offentlig ut og beskyldte sin tidligere forlovede for å ha misbrukt henne.

Nå viser det seg imidlertid at Von Teese ikke er den eneste som støtter Manson.

Den siste tida har nemlig tv-profil og manager Sharon Osbourne (68) fått hard medfart for sitt tette forhold med Marilyn Manson. Duoen har jobbet sammen i flere år, og Osbourne har blant annet fungert som rockerens manager.

Enkelte mener derfor at hun åpenbart må ha vært klar over oppførselen som Manson blir beskyldt for å ha hatt. Flere kvinner hevder han har forgrepet seg på dem.

Profesjonelt forhold

Ifølge E! News mener derfor flere at Osbourne bør ta avstand fra ham, men nå kommer det fram at hun ikke har tenkt å gjøre det. Etter den voldsomme kritikken har 68-åringen nå sett seg nødt til å uttale seg om saken.

Osbourne påpeker blant annet at hun ikke aner hva som skjer på soverommet til musikeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer