Shia LaBeouf:

Bryter tausheten om skandalene

Shia LaBeouf har skapt overskrifter i flere år med sin ville oppførsel.

SNAKKER UT: Shia LaBeouf er kjent i Hollywood for sine sprø påfunn, som ikke alltid går etter planen. Nå omtaler han seg selv som en klovn. Foto: NTB scanpix
SNAKKER UT: Shia LaBeouf er kjent i Hollywood for sine sprø påfunn, som ikke alltid går etter planen. Nå omtaler han seg selv som en klovn. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Skuespiller Shia LaBeouf (31) ble verdenskjent i Disney Channel-serien «Even Stevens» på starten av 2000-tallet, og vant blant annet en Daytime Emmy for sin rolle.

Siden den gang har han vært å se i en rekke filmer, blant andre «Nymphomaniac», «Transformers» og «American Honey». Samtidig som han har spilt i filmer, har han klart å gjøre seg selv ansvarlig for en rekke skandaler.

Han har blant annet drevet med utskjelt performance-kunst, blitt kritisert for teite roller og klart å bli arrestert for å være svært beruset offentlig. Han har også blitt arrestert en rekke ganger tidligere.

Nå, i håp om å kunne slå hardere mot seg selv enn kritikerne har slått mot ham, snakker han om alle skandalene. Han er ikke nådig i sin selvkritikk.

- Dreit meg ut

Det er i et intervju med magasinet Esquire at den unge skuespilleren bryter tausheten om sin turbulente fortid. Han sammenlikner seg med den iltre tennisspilleren John McEnroe, som han selv portretterte i fjorårets tennisfilm «Borg vs. McEnroe»

- Jeg er en klovn. Mine offentlige utbrudd har feilet totalt. De er ikke strategiske. De er en slitende morrapuler som viser rumpa si til verden, sier han åpent i intervjuet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer