Justin Theroux:

Bryter tausheten om skilsmissen: - Det var hjerteskjærende

Det er sju måneder siden stjerneparet gikk hver til sitt.

TIDLIGERE STJERNEPAR: Det er sju måneder siden skuespillerparet Jennifer Aniston og Justin Theroux valgte å annonsere at de hadde gått hver til sitt. Først nå snakker sistnevnte om bruddet. Foto: NTB scanpix
TIDLIGERE STJERNEPAR: Det er sju måneder siden skuespillerparet Jennifer Aniston og Justin Theroux valgte å annonsere at de hadde gått hver til sitt. Først nå snakker sistnevnte om bruddet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I februar kunngjorde skuespillerparet Jennifer Aniston (49) og Justin Theroux (47) at de skulle skilles etter tre års ekteskap.

«Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser fram til å fortsette vennskapet vårt», sa de den gang i en offentlig uttalelse til nyhetsbyrået AP.

Tida etterpå var preget av spekulasjoner om hva som egentlig var årsaken til bruddet, og det tok hele seks måneder før «Friends»-stjerna valgte å ta et oppgjør med ryktene.

Nå snakker også Theroux om bruddet for første gang i et intervju med The New York Times. Han beskriver bruddet som udramatisk.

- Den gode nyheten er at det antakelig var - og jeg velger ordene mine nøye - den mest skånsomme separasjonen, for det var ikke noe fiendskap. Ingen av oss er døde, og ingen av oss kommer til å kaste økser på hverandre. Det er vennskapelig. Det er kjedelig, men vi respekterte hverandre nok til at det var så smertefritt som det kunne være, sier han.

Fremdeles venner

Skuespilleren legger ikke skjul på at en skilsmisse naturligvis er vanskelig å gå gjennom, men han er takknemlig for at han fremdeles har en nær relasjon til ekskona.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer