Petter Northug:

Bryter tausheten om skilsmissen

- En tøff beskjed å få.

GIKK HVER TIL SITT: I sommer ble det kjent at John og May Northug skal skilles etter 35 år som mann og kone. Nå kommenterer for første gang eldstesønnen, Petter, foreldrenes brudd. Her er de fotografert sammen i 2011. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
GIKK HVER TIL SITT: I sommer ble det kjent at John og May Northug skal skilles etter 35 år som mann og kone. Nå kommenterer for første gang eldstesønnen, Petter, foreldrenes brudd. Her er de fotografert sammen i 2011. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I juni ble det kjent at foreldrene til langrennsbrødrene Petter (33), Tomas (29) og Even Northug (23), John (61) og May (52), har gått hver til sitt etter 37 års samliv. Det bekreftet idrettspappaen selv overfor Se og Hør.

- I en livskrise nytter det ikke å synes synd på seg selv, og dyrke sorgen. Livet går videre. Min førsteprioritet er å være der for gutta mine, var blant det John Northug uttalte om beslutningen.

Nå kommenterer for første gang også eldstesønnen, Petter, foreldrenes skilsmisse overfor Se og Hør.

- En tøff beskjed

I samlivsbrudd er det sjelden bare paret selv som kan oppleve omveltningen som tøff, og familien Northug er intet unntak.

Hjemme på gården utenfor Trondheim, har de tre idrettsprofilene alle kunnet kjenne på ro og støtte og samle krefter til å kjempe videre mot nye mål. Nå er det bare pappa John som venter hjemme i Northug-brødrenes barndomshjem.

- Det var en tøff beskjed å få, men vi har som alltid klart å holde sammen i familien. Erfaringene fra toppidretten har vært til stor hjelp. Der lærte vi oss alle sammen å nullstille oss og holde fokus på det som er viktig, sier blant annet Petter Northug til ukebladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer