«Bachelor in Paradise»:

Bryter tausheten om «Ungkaren»-skandalen

- Jeg oppfordrer alle til å respektere privatlivet til alle som er involvert i saken, sier programleder Chris Harrison.

SNAKKER UT: Programleder for «Bachelor in Paradise», Chris Harrison, snakker nå ut om skandalen som fant sted på innspillingen. Deltakerne har nå reist hjem og innspillingen er stoppet som følge av det som skjedde. Foto: AP/ NTB scanpix
SNAKKER UT: Programleder for «Bachelor in Paradise», Chris Harrison, snakker nå ut om skandalen som fant sted på innspillingen. Deltakerne har nå reist hjem og innspillingen er stoppet som følge av det som skjedde. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søndag startet diverse oppsiktsvekkende rykter å versere i internasjonal presse, omhandlende det amerikanske realityprogrammet «Bachelor in Paradise».

Business Insider skriver at programmets innspilling ble stoppet, etter at en hendelse som involverte deltakerne DeMario Jackson og Corinne Olympios skal ha gått over styr.

Begge to har vært med i tidligere versjoner av seriene «Ungkaren» og «Ungkarskvinnen».

Det er fortsatt mye uklarhet rundt hva som faktisk skjedde, men det hele blir beskrevet som en situasjon som involverte «dårlig oppførsel» av mennesker tilknyttet produksjonen, ifølge nettsiden.

Informasjonsmangelen har også skapt en ryktestorm på sosiale medier, og det har blant annet versert beskyldninger om at Jackson skal ha utsatt Olympios for et seksuelt overgrep.

- Motstridende detaljer

Programmet ble spilt inn i Mexico, og alle er nå tilbake igjen i USA etter at innspillingen ble avbrutt. Siden den gang har flere av de involverte kommet med uttalelser på sosiale medier, og flere av meldingene er motstridende.

Nå har programleder Chris Harrison, kjent for å ha ledet flere «Ungkaren»-sesonger, kommet med en offisiell uttalelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer