Justin Timberlake:

Bryter tausheten om utroryktene

- Jeg drakk altfor mye den kvelden, og jeg angrer på oppførselen min.

UTROSKAPSRYKTER: Den siste tida har sangstjerna Justin Timberlake blitt utsatt for utroskapsrykter etter at det dukket opp papparazzibilder av han og skuespillerkollegaen Alishia Wainwright. Nå tar han bladet fra munnen om ryktene. Foto: NTB Scanpix
UTROSKAPSRYKTER: Den siste tida har sangstjerna Justin Timberlake blitt utsatt for utroskapsrykter etter at det dukket opp papparazzibilder av han og skuespillerkollegaen Alishia Wainwright. Nå tar han bladet fra munnen om ryktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I slutten av forrige måned skapte artist og skuespiller Justin Timberlake (38) overskrifter da han ble observert mens han holdt hender med skuespillerkollegaen Alisha Wainwright (30).

Bildene vakte stor oppsikt da Timberlake og kona Jessica Biel (37) hyppig omtales som et av de stødigste og misunnelsesverdige parene i Hollywood.

Papparazzibildene ble tatt da artisten og Wainwright sammen med flere andre kollegaer var ute og festet på en bar i New Orleans.

Utroskapsryktene begynte raskt å florere i den amerikanske tabloidpressen, og nå har Timberlake besluttet å bryte tausheten en gang for alle om rykteflommen.

Beklager seg

I et innlegg på Instagram forteller 38-åringen at han vanligvis holder seg unna rykter så godt det lar seg gjøre, men at han føler han er nødt til å snakke ut om utroskapsryktene med hensyn til familien sin.

- For noen uker sida mistet jeg en stor del av dømmekraften min, men la meg være tydelig - det skjedde ingenting mellom meg og min skuespillerkollega. Jeg drakk altfor mye den kvelden, og jeg angrer på oppførselen min. Jeg skulle ha visst bedre, skriver Timberlake.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer