Demi Moore:

Bryter tausheten

Demi Moore overrasket mange på catwalken forrige uke. Først nå uttaler hun seg om opplevelsen.

OVERRASKET: Slik så Demi Moore ut på catwalken forrige uke. Det fikk mange til å sperre opp øynene. Foto: Stephane De Sakutin / AFP / NTB
OVERRASKET: Slik så Demi Moore ut på catwalken forrige uke. Det fikk mange til å sperre opp øynene. Foto: Stephane De Sakutin / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mye kan skje i Hollywood, og det skal som regel ikke så mye til før store stjerner nesten ikke er til å kjenne igjen. Det var derfor mange som nesten mista haka forrige uke, da skuespiller Demi Moore (58) nesten ikke var til å kjenne igjen på catwalken under Fendis motevisning i Paris.

Flere spekulerte raskt på om 58-åringen hadde lagt seg under kniven, ettersom hun så annerledes ut og hadde mer definerte kinnbein enn noen gang.

Tenåringsdrøm

Først nå, over ei uke seinere, snakker Moore selv ut om det «alle» snakket om forrige uke. Det gjør hun i et intervju med supermodell Naomi Campbell, i programmet «No Filter with Naomi», hvor hun forteller om sin opplevelse på catwalken.

- Faktisk så gikk det ikke opp for meg før i etterkant at jeg hadde fått en tenåringsdrøm oppfylt, sier 58-åringen, og fortsetter:

- Jeg brukte et øyeblikk og tenkte at «herregud, jeg har akkurat gått på catwalken med noen av de største modellene noensinne». Jeg følte meg som et lite barn.

Som mye annet det siste året, ble også Fendis moteshow arrangert uten publikum. Moore mener at hun ikke merket at det ikke satt noen tilskuere i salen, og at det var like spesielt for henne uansett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer