Travis Scott:

Bryter tausheten

Rapperen Travis Scott uttaler seg for første gang etter den tragiske hendelsen.

UTTALER SEG: Åtte mennesker mistet livet under en Travis Scott-konsert. Nå bryter han tausheten. Foto: Amy Harris/Invision/AP / NTB
UTTALER SEG: Åtte mennesker mistet livet under en Travis Scott-konsert. Nå bryter han tausheten. Foto: Amy Harris/Invision/AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rapperen Travis Scott (29) uttaler seg for første gang etter at åtte mennesker mistet livet under en konsert han holdt i Texas fredag kveld.

«Jeg er helt knust etter det som skjedde i går kveld. Mine bønner går ut til familiene og alle de som er berørt av det som skjedde på Astroworld Festival»

Han skriver også at politiet i Houston har hans fulle støtte når de skal undersøke hva som skjedde.

«Jeg er dedikert i å samarbeide med samfunnet i Houston for å hele og støtte familiene som er berørt. Takk til politiet i Houston, brannvesenet og NRG Park for deres raske responstid og støtte. Elsker dere alle».

HJELP: Under konserten til Travis Scott på AstroWorld prøver artisten å få sikkerhetsvaktene til å bistå noen tilskuere. Åtte personer døde under konserten. Vis mer

Kaos

Ifølge brannsjef Samuel Peña brøt det ut kaos og panikk da publikum begynte å presse seg mot scenen rundt klokka 21.15 fredag kveld. I trengselen som oppsto skal flere ha blitt trampet ned og klemt i hjel.

- Dette er en tragisk natt, sa Peña på en pressekonferanse lørdag morgen norsk tid.

Larry Satterwhite i Houston-politiet fortalte til NBC News at han sto i nærheten av scenen da kaoset oppsto. Han sa situasjonen eskalerte raskt.

- Det virker som om dette skjedde på bare få minutter. Plutselig hadde vi flere personer som falt i bakken med hjertestans eller en eller annen form for illebefinnende. Vi startet umiddelbart med hjerte-lunge-redning, sa han.

FESTIVALKAOS: Åtte personer døde etter festivalkaos på Astroworld festival, fredag 5. november. Det oppstod trengsel både ved inngangen og konserten. Vis mer

En video fra konserten fredag kveld viser at rapperen stanser for å tilkalle hjelp.

- Sikkerhetsvakter, noen må hjelpe til her kjapt. Kom igjen, kom igjen, sier Scott fra scenen i videoen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer