Fyrstinne Charlene:

Bryter tausheten

Fyrstinne Charlene åpner seg om helseproblemene, og slår tilbake mot rykter.

ÅPNER OPP: I et sjelden intervju åpner fyrstinne Charlene seg om private detaljer. Foto: Action Press / Shutterstock / NTB
ÅPNER OPP: I et sjelden intervju åpner fyrstinne Charlene seg om private detaljer. Foto: Action Press / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Helsetilstanden til fyrstinne Charlene (44) har over en lengre periode vært et stort mysterium, og Monacos kongefamilie har holdt kortene tett til brystet.

I september i fjor ble hun innlagt på sykehus under en reise til Sør-Afrika, hvor hun opprinnelig kommer fra, der ble hun operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon.

Nå åpner fyrstinnen seg for aller første gang om sine nylige helseproblemer i et nytt, sjeldent intervju.

TILBAKE: Fyrstinnen sammen med datteren på rød løper hjemme i Monaco tidligere denne måneden. Foto: Splash / NTB
TILBAKE: Fyrstinnen sammen med datteren på rød løper hjemme i Monaco tidligere denne måneden. Foto: Splash / NTB Vis mer

- Fortsatt skjør

Charlene var innlagt på sykehus i lang tid, uten tid med tvillingene sine Gabriella og Jacques (7), som hun deler med ektemannen fyrst Albert (64). I april ble hun omsider gjenforent med familien.

I et intervju med avisa Monaco-Matin forteller fyrstinnen hvordan den siste tida har vært etter at hun returnerte tilbake til fyrstedømmet.

- Jeg har plassert all min energi på barna mine, mannen min og helsa mi. Jeg er veldig glad for å være hjemme i Monaco og med familien min, forteller Charlene.

Videre følger hun også opp med at hun er fast bestemt på å overvinne helseproblemene sine.

- Helsetilstanden min er fortsatt skjør og jeg vil ikke gå for fort fram. Veien har vært lang, vanskelig og så smertefull. I dag føler jeg meg bedre.

MORSOM: Prinsesse Ingrid Alexandra fikk en lattermild respons da hun holdt en tale under den kongelige konfirmasjonslunsjen. Video: NRK. Vis mer

Avfeier rykter

I intervjuet avfeide fyrstinne Charlene også ryktene som har florert om at hun og ektemannen fyrst Albert har problemer i ekteskapet.

Ifølge Sky News er Stephane Bern, kongelig ekspert, blant dem som har spekulert på om helsa hennes har blitt brukt som et skjold for å skjule eventuelle problemer i forholdet. Fyrstinnen svarte med å beskrive ektemannen som «min beskytter».

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

Charlene legger heller ikke skjul på at hun synes det er beklagelig at diverse medier skal spre rykter om livet og ekteskapet hennes.

- Som alle andre er vi mennesker, og som alle mennesker har vi følelser og svakheter. Eksponering i media får fram svakheter, innrømmer hun.

Avslutningsvis forteller fyrstinnen at hun og ektemannen har diskutert nevnte omtale, og at han har gjort alt for å beskytte henne og barna deres.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer