Jada Pinkett Smith:

Bryter tausheten

- Håper de får ordnet opp.

BRYTER TAUSHETEN: Jada Pinkett Smith åpner seg for første gang etter Oscar-bråket. Foto: ANGELA WEISS / AFP / NTB
BRYTER TAUSHETEN: Jada Pinkett Smith åpner seg for første gang etter Oscar-bråket. Foto: ANGELA WEISS / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Publikum måpte mildt sagt da skuespiller Will Smith (53) slo til komiker Chris Rock (58) på scenen etter at han spøkte om diagnosen til Jada Pinkett Smith (50). I etterkant ble det kjent at han utestenges fra utdelingen i hele ti år.

Onsdag bryter riktignok Pinkett Smith tausheten for aller første gang etter Oscar-bråket som fant sted i slutten av mars. Det gjør 50-åringen under sitt eget talkshow Red Table Talk.

Der forteller hun blant annet at tusenvis av personer har kontaktet henne etter den mye omtalte skandalen som ektemannen hennes ble en del av.

- I forbindelse med det jeg har vært gjennom med egen helse og det som skjedde på Oscar-utdelingen, så har tusenvis kontaktet meg om sine egne historier, sier Pinkett Smith i episoden, og fortsetter:

NYE DEATLJER: En Tiktok-video sprer seg i sosiale medier og viser hvordan Jada Pinkett Smith reagerer på ørefiken Will Smith ga Chris Rock under årets Oscar-utdeling. Video: Tiktok, AP. Reporter: Håvard T-L Knutsen Vis mer

- Angående Oscar-kvelden, så er mitt dypeste håp at disse to intelligente, dyktige mennene får en mulighet til å snakke ut om dette og ordne opp. Inntil da fortsetter Will og jeg å gjøre det vi har gjort de siste 28 åra, og det er å fortsette å finne ut av dette som heter livet sammen.

Pinkett Smith benytter også anledningen til å snakke om at flere millioner mennesker lever med skam knyttet til hårsykdommen alopecia.

- Tilstanden, spesielt for svarte kvinner, kan påvirke en persons oppfatning av seg selv og tvinge dem til å konfrontere andres oppfatning av skjønnhet, hår, rase og kultur, sier hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer