Bryter tausheten

«One Tree Hill»-stjerna kommenterer for første gang mannens dødsfall.

MISTET MANNEN: Bevin Prince (til venstre) spilte rollen som Bevin Mirskey i den populære ungdomsserien «One Tree Hill». Foto: Fred Norris/CW/NTB
MISTET MANNEN: Bevin Prince (til venstre) spilte rollen som Bevin Mirskey i den populære ungdomsserien «One Tree Hill». Foto: Fred Norris/CW/NTB Vis mer
Publisert

Det var i juli «One Tree Hill»-skuespilleren Bevin Prince (39) mistet ektemannen William Friend (33), etter at han ble truffet av et lynnedslag.

Siden dødsfallet har det vært stille fra Prince, men nå bryter hun tausheten, skriver ET.

- Det var som alle andre dager. Stormen var langt unna. Vi var på båten, alt var bra. Og så, på et øyeblikk, endret alt seg. Det var ingenting normalt ved det, ingen instruks på hva man skulle gjøre.

MISTET FAREN: Maymona Mohamed måte forlate Farmen i uke fem grunnet et dødsfall i familien. Video: Rød Løper / Dagbladet TV. Reporter: Bjørn Ekker. Vis mer

Det fortalte den tidligere skuespilleren til Jon Evans, i podkasten «1 on 1 with Jon Evans».

Ifølge lokale myndigheter ble Friend funnet på en båt, etter å ha blitt truffet av lynet under en storm nær Masonboro Island, utenfor kysten av Wilmington i USA.

Sommerdagen da den tragiske ulykken fant sted, var ekteparet ute på vannet med båten sin - nær Masonboro Island, i North Carolina.

I podkasten fortalte Prince at da Friend ble truffet av lynet, befant de seg tilfeldigvis rett ved en annen båt somhadde en sykepleier om bord.

DØD: Den folkekjære skuespilleren ble 95 år gammel. Video: Dagbladet TV Vis mer

Friend fikk umiddelbart hjelp, og de fikk raskt flyttet kroppen hans over i en politibåt som var i nærheten.

Politibetjenter i Hannover County utførte livreddende førstehjelp, og prøvde å få liv i han igjen i 20 minutter, men de måtte etter hvert innse at livet ikke sto til å reddes.

Han ble erklært død på stedet.

- I mitt hodet var det absolutt ingenting mer vi kunne gjort. Og jeg må akseptere at dette er større enn meg og min forståelse av hvordan noe sånt kan skje, fortalte Prince videre i podkasten.

ENGLAND: Kong Charles takker for kondolansene etter sin mor dronning Elizabeth IIs død. Video: Reuters Vis mer

«One Tree Hill»-stjerna sier hun fortsatt tar ting fra dag til dag, og at noen dager er verre enn andre.

- Da Will gikk bort sa jeg: «Ok, jeg var heldig nok til å oppleve den typen kjærlighet, og støtte, og partnerskap, som jeg vet at så mange mennesker aldri vil få oppleve, avsluttet hun.

Prince slo igjennom som skuespiller i 2004, i rollen som Bevin Mirskey i den populære ungdomsserien «One Tree Hill» som gikk over skjermene fra 2003 til 2012.

Den tidligere skuespilleren jobber nå som fitness-trener hos «Recess by Bevin Prince», som paret lanserte sammen i 2019.

Ekteparet giftet seg i mai 2016, og flyttet seinere til Wrightsville Beach i North Carolina for å være nærmere familien under corona-pandemien.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer