Hertuginne Meghan:

Buckingham Palace: - Bekymret

Kongehuset skal nå undersøke mobbeanklagene mot hertuginne Meghan.

BEKYMRET: Buckingham Palace tar mobbeanklagene mot hertuginne Meghan på alvor, og skal nå undersøke saken. Foto: Matt Dunham/AP Photo/NTB
BEKYMRET: Buckingham Palace tar mobbeanklagene mot hertuginne Meghan på alvor, og skal nå undersøke saken. Foto: Matt Dunham/AP Photo/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Buckingham Palace er svært bekymret etter anklagene om at hertuginne Meghan (39) skal ha mobbet ansatte ved Hoffet.

«Vi er åpenbart bekymret for anklagene i The Times fra tidligere ansatte om hertugen og hertuginnen av Sussex», heter det i en uttalelse, ifølge Independent.

«Derfor vil HR-teamet vårt undersøke innholdet i artikkelen. Medlemmer av personalet involvert på det tidspunktet, inkludert de som har forlatt Hoffet, vil bli invitert til å delta for å se om vi kan lære av det».

«Det kongelige hoff har hatt retningslinjer i flere år, og gjør ikke eller vil ikke tolerere mobbing eller trakassering på arbeidsplassen»

Mobbing

Ifølge The Times har ansatte ved Hoffet hevdet at hertuginne Meghan har stått bak mobbing av flere ansatte på Kensington Palace da hun og prinsen bodde der. Hun skal også ha gjort at enkelte tok til tårene.

Dette kjenner ikke 39-åringen, som venter sitt andre barn med prins Harry, seg igjen i. Det fortalte hun gjennom sin talsperson onsdag, ifølge ET Online.

- La oss bare si det som det er. En velplanlagt svertekampanje basert på villedende og skadelig feilinformasjon, sa talspersonen, og fortsatte:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer