Elon Musk:

- Burde ta av meg skjorta oftere

Bildene av Elon Musk i bar overkropp går sin seiersgang på nett. Det ser han selv på med glimt i øyet.

LUKSUSFERIE: Det var under en båttur på en yacht i Hellas de virale Elon Musk-bildene ble tatt. Foto: ThePhotOne/ BACKGRID UK/ NTB
LUKSUSFERIE: Det var under en båttur på en yacht i Hellas de virale Elon Musk-bildene ble tatt. Foto: ThePhotOne/ BACKGRID UK/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En Elon Musk (51) i baris ble sett slikke sol om bord på en luksusyacht i Mykonos i Hellas nylig.

Mangemilliardæren var med en liten gruppe venner da han seilte Egeerhavet på «Zeus», en yacht som koster nesten 20 000 dollar, nærmere 200 000 norske kroner, per uke å leie. Båten har tre lugarer og kommer med et profesjonelt mannskap, skriver Page Six.

Men det er ikke den ekstravagante båtturen som har skapt overskrifter. Det er nemlig bildene av den halvnakne Musk som nå går viralt.

SIDERÆL: Elon Musk og artisten Grimes offentliggjorde at deres datter heter Exa Dark Sideræl, et navn verken navneforskere eller Språkrådet har hørt om. Vis mer

Feriebildene av Tesla-eieren har virkelig tatt nettet med storm, og mottatt en skikkelig «meme-behandling» på sosiale medier. Mange twitterbrukere har bitt seg merke i den bleke overkroppen hans.

En bruker har også satt sammen et bilde av han og Amazon-grunnlegger Jeff Bezos (58).

«Elon har mye å ta igjen», skrev brukeren over bildet.

VERDENSROMMET: Jeff Bezos, verdens rikeste mann, fullførte tirsdag ettermiddag sin første tur til verdensrommet. Video: AP / Dagbladet TV Vis mer

Bildet har også gått viralt på TikTok, hvor en bruker som kaller seg «Stevensaysstuff» sammenlikner bildene av Musk med de ikoniske bildene av Facebook-gründer Mark Zuckerbergs (38) med solkrem i ansiktet.

TikTok-videoen fikk over 2,2 millioner visninger i løpet av de første ti timene.

VIRALT MONSTER: Da Mark Zuckerberg var på Hawaii i 2020 begynte bilder av ham med unormalt store mengder solkrem å sirkulere på nettet. Nå forklarer han hvorfor. Foto: Maga /NTB Scanpix. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Kommenterer bildene

Badebildene har gått så viralt at Musk selv har fått de med seg, etter at en fan postet følgende:

«Dette er mannen jeg bruker pengene mine på. Så mange andre smarte investorer» skrev brukeren.

Gründeren ser ut til å ta det hele med humor.

«Haha pokker, kanskje jeg burde ta av meg skjorta oftere. Frigjør brystvorta!», skrev Musk som svar på bildene.

Saksøkes av Twitter

Tesla og SpaceX-grunnleggeren skulle etter planen kjøpe opp Twitter for 44 milliarder dollar.

Tidligere denne måneden ble det annonsert at han trekker seg fra avtalen som ble inngått i april. Han viste i den forbindelse til at Twitter har brutt en rekke punkter i avtalen, deriblant å ha gitt falske og villedende opplysninger som han stolte på da den ble inngått.

Twitter har bedt en domstol i Delaware i USA sørge for at han overholder avtalen om å kjøpe Twitter-aksjer for 54,20 dollar per stykk.

- Etter å ha skapt et offentlig spetakkel som har satt Twitters rykte på spill, for deretter å ha foreslått og signert en selger-vennlig fusjonsavtale, tror Musk tydeligvis at han - i motsetning til alle andre som er underlagt Delawares kontraktsjuss - står fritt til å endre mening, snakke dritt om selskapet, avbryte dets prosesser, ødelegge verdien for aksjonærene, og gå sin vei, heter det i rettsdokumentet ifølge Reuters.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer