Fyrst Albert:

- Burde vært holdt i familien

Fyrst Albert av Monaco er ikke særlig begeistret for Meghan og Harrys intervju.

LANGER UT: Fyrst Albert av Monaco er ikke redd for å si hva han mener om Meghan og Harrys Oprah-intervju. Her med kona Charlene i 2011. Foto: Tim Rooke / REX / NTB
LANGER UT: Fyrst Albert av Monaco er ikke redd for å si hva han mener om Meghan og Harrys Oprah-intervju. Her med kona Charlene i 2011. Foto: Tim Rooke / REX / NTB Vis mer
Publisert

Det har stormet i den kongelige verden de siste ukene. I starten av mars ble hertuginne Meghan (39) og prins Harrys (36) omstridte intervju med Oprah Winfrey (67) sendt på tv, og reaksjonene har ikke latt vente på seg.

«Hele verden» har vært vitne til det som ser ut til å være et betent familiedrama mellom Harry og den britiske kongefamilien, med broren prins William (38) og faren prins Charles (72) i spissen.

Beskyldninger om rasisme i egne rekker og påstander om en familie som ikke har stilt opp i ei vanskelig tid, var bare noen av ingrediensene i den flere timer lange samtalen med Winfrey.

I ettertid gikk dronning Elizabeth (94) til det uvanlige skrittet å kommentere saken offentlig - i en uttalelse der hun skrev at hele familien var lei seg for hvordan de siste åra har vært for hertugparet.

- Trenger ikke brettes ut

Nå kaster ingen ringere enn fyrst Albert (63) av Monaco seg inn i debatten rundt Meghan og Harry. Han sier at ekteparet burde holdt problemene innad i familien.

- Det er vanskelig å være i en annens sted. Jeg kan forstå presset de har vært under, men jeg synes denne type offentlig misnøye, for å si det mildt, at denne type samtaler burde holdes i den indre kjernen av familien. Det trenger ikke å bli brettet ut i offentligheten på den måten, sa fyrsten til BBC torsdag, gjengitt av US Magazine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer