Kenza Zouiten Subosic:

Bursdagsgave til 260 000: - Ble sjokkert

Influenserparet er ikke fremmed for å skjemme hverandre bort med luksusgaver.

FIKK LUKSUSGAVE: Kenza Zouiten Subosic er en av Sveriges største influensere. Foto: Skjermdump fra Instagram
FIKK LUKSUSGAVE: Kenza Zouiten Subosic er en av Sveriges største influensere. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere toppblogger Kenza Zouiten Subosic (31) er en av Sveriges største influensere, og deler glimt fra hverdagen med ektemannen Aleksandar Subosic (38) og sønnene Nikola (3) og Danilo (1).

Nylig besvarte 31-åringen et spørsmål på Instagram som avslørte en oppsiktsvekkende historie- og en gave med en svimlende prislapp.

Ble lurt

Etter å ha fått spørsmål om hva slags klokke hun bærer rundt håndleddet, fortalte hun om da ektemannen overrasket henne på bursdagen.

«Fortalte jeg dere om hvordan han lurte meg da han ga meg den? Han og broren min bar inn en diger eske og jeg så med en gang at det var en TV-eske», forklarer tobarnsmoren i en Instagram-story, ifølge Expressen.

FLITTIG BRUKT: Cartier-klokka er ut i fra influenserens Instagram å dømme flittig brukt. Foto: Skjermdump fra Instagram/@kenzas
FLITTIG BRUKT: Cartier-klokka er ut i fra influenserens Instagram å dømme flittig brukt. Foto: Skjermdump fra Instagram/@kenzas Vis mer

«Jeg tenkte: «Åja, vi ville jo ha en større TV, men er ikke det like mye til ham som til meg?», undret Subosic, som fylte 30 år denne dagen.

Det var imidlertid ikke en TV hun skulle få i bursdagspresang.

«I den var en Cartier-boks, og jeg ble så sjokkert».

SER RØDT: Flere russiske influensere reagerer kraftig på at luksusmerket Chanel har trukket seg ut av Russland i forbindelse med Ukraina-krigen. Video: Instagram / Privat. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Influenseren beskriver klokka som en «drømmegave». Ifølge Expressen har «drømmegaven» fra eksklusive Cartier en prislapp på rundt 260 000 svenske kroner.

Utvider familien

Ektemannen er ikke fremmed for å gjøre stas på kona på bursdagen. På 25-årsdagen hennes gikk han ned på kne på scenen under bursdagsfeiringen hennes, og de ble med det forlovet.

Året etter, i 2017, giftet de seg i et slott på Rånäs et lite stykke utenfor Stockholm.

I 2019 ble de foreldre til Nikola, og to år etterpå kom lillebror Danilo. I desember 2022 kunne ekteparet røpe at de venter sitt tredje barn.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer