Universal Musics sommerfest

- Bytter ut musikkstudio med barnerom

Kjendisene trosset gråværet for å delta i den årlige sommerfesten i Oslo.

FESTSTEMT GJENG: Sandra Lyng og forloveden Lasse, blogger Anniken Jørgensen, danser Mona Berntsen og artist Alexandra Joner var bare noen av stjernene som dukket opp på Frogner i Oslo for å delta i den årlige sommerfesten til Universal Music. Foto: Andreas Fadum
FESTSTEMT GJENG: Sandra Lyng og forloveden Lasse, blogger Anniken Jørgensen, danser Mona Berntsen og artist Alexandra Joner var bare noen av stjernene som dukket opp på Frogner i Oslo for å delta i den årlige sommerfesten til Universal Music. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I kveld ble den årlige sommerfesten til plateselskapet Universal Music arrangert på Frogner i Oslo, og flere kjendiser dukket opp for å feire musikken og startskuddet på sommeren.

Pål Tøien (34), best kjent som OnklP, var blant dem som ankom festen med høye forventninger for kvelden.

- Dette er årets høydepunkt! Jeg skrev jo under platekontrakt med Universal bare for å sikre meg invitasjon til sommerfesten, sier han spøkefullt til Dagbladet.

34-åringen, som nettopp har gitt ut låta «Jeg Vil Boom» sammen med Admiral P og DJ-duoen JCY, påpeker at han nyter fritida før en hektisk sommer.

- Jeg skal spille mange store og mindre konserter. Mens alle andre har ferie om sommeren, er det da jeg jobber mest. Nå har vi hatt noen uker med sommer og fint vær, så nå er det bare å komme seg ut i arbeid igjen, forklarer han.

Liker den nye tilværelsen

Det er bare ni måneder siden artisten ble pappa til dattera Amanda, og han beskriver den ferske papparollen som «veldig gøy».

Selv om den nye sommerlåta «Jeg Vil Boom» hovedsakelig handler om jenter og lyst, synes han ikke det er vanskelig å skille mellom farsrollen og karrieren som rapper.

- Jeg må jo tenke meg om to ganger om hva jeg snakker om. Neida, det går helt fint. Jeg klarer fint å skille de to. Det må man bare få til å skru av og på. Når jeg er hjemme, er jeg hjemme. Når jeg går ut av døra er jeg litt mer i karakter, sier han.

PPVEKST, NY PLATE OG DEN PERSONLIGE TEKSTEN: OnklP, Pål Tøien, er ute med nytt album med De Fjerne Slektningene. Men det var ett vers OnklP prøvde å få fjernet fra teksten. Video: Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet Vis mer Vis mer

- God på fest

Produsenten og DJ-en bak artistnavnet CLMD, Martin Alexander Bjercke (30), som også var «The Voice»-dommer i fjor, var klar for å bidra til god stemning på festen.

- Jeg er veldig god på fest. Jeg er en sånn fyr som liker å engasjere folk til å slippe seg løs. Jeg tror det henger litt igjen fra DJ-yrket, at man liker å lage fest med folk. Jeg prøver jo alltid å dra i gang stemningen, sier en blid Bjercke.

FESTSTEMT: Martin Alexander Bjercke ankom festen alene, men var klar for en hyggelig kveld. Foto: Andreas Fadum
FESTSTEMT: Martin Alexander Bjercke ankom festen alene, men var klar for en hyggelig kveld. Foto: Andreas Fadum Vis mer

I likhet med OnklP, har også 30-åringen lagt sydenferie og avslapping på hylla i år til fordel for hard jobbing.

- I år skal jeg jobbe hele sommeren. Jeg jobber med mye ny musikk som jeg ønsker å få ferdig til høsten, forklarer han.

Det er snart tre år siden stjerne-DJ'en viste fram kjæresten Alexandra Backstrøm under en fest arrangert av Sony Music.

Se & Hør er på rød løper på Sony Music-fest. Her intervjues Adelen Rusillo Steen, Ida Fladen og Alexandra Joner Vis mer

Han legger ikke skjul på at hun angivelig skulle ønske at de kunne tatt seg en kjæresteferie i sommer.

- Jeg tror hun synes at det er litt slitsomt, men hun er jo også vant til at jeg jobber mye. Hun gleder vel seg til det roer seg til høsten, tenker jeg, forklarer hun.

- Dere har jo vært sammen en stund nå. Har du planer om å fri snart?

- Da må jeg nesten si «ingen kommentar», svarer Bjercke lattermildt.

- Uvant å være større

Sangstjerna Sandra Lyng (31) ankom festen sammen med forloveden Lasse Joachim Langerud (34).

Duoen var i strålende humør, selv om det ble en alkoholfri kveld for gravide Lyng. Det var i april det ble kjent at paret venter sitt første barn sammen, en liten gutt.

- Vi har begynte å tenke på navn, men vi har ikke bestemt oss. Alternativene er foreløpig hemmelig. Vi må finne ut av det selv først, sier Sandra Lyng til Dagbladet.

NYFORLOVET OG GRAVID: Artist Sandra Lyng og forloveden Lasse strålte sammen under kveldens arrangement. Foto: Andreas Fadum
NYFORLOVET OG GRAVID: Artist Sandra Lyng og forloveden Lasse strålte sammen under kveldens arrangement. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Paret har termin i november, og 31-åringen innrømmer at hun ikke helt vet hva de har i vente når sønnen kommer til verden.

- Jeg har bare vært hundemamma, og jeg synes jo at det er veldig gøy. Det blir nok ganske annerledes med en baby, men jeg gleder meg bare veldig til å møte den lille fyren, sier hun og forklarer videre at det til tider er slitsomt å være gravid:

- Det er slitsomt, men også hyggelig. Det er uvant å være større, ha mindre energi og å sove mindre. Man føler ikke at man får gjort alle de samme tingene som før, men jeg må bare slutte å sammenligne meg selv med slik jeg var før jeg ble gravid, sier hun.

FRIDDE PÅ BURSDAGEN: Sandra Lyng og Lasse Joachim Langerud har vært sammen siden 2015. 18. april, da Sandra fylte 31 år, gikk Lasse ned på kne. Video: YouTube/ SandraLyngMusic Vis mer

Hektisk sommer

Både artisten og forloveden påpeker at det er mye de trenger å få klart før den lille melder sin ankomst, men de tar det foreløpig med slående ro.

- Vi må begynne med sånne fødselkurs og sånne ting, og fikse barnerom. Foreløpig er det et musikkstudio der barnerommet skal være, sier paret.

Den tidligere «Idol»-stjerna er for øvrig ikke på latsiden selv om hun er gravid. I sommer venter mye jobb, og hun klarer ikke helt å se for seg at det skal roe seg med det første.

- Jeg er på turné, så jeg spiller omtrent 1-2 konserter i uka, så det blir vanskelig å ta ferie. Det blir nok en liten ferie etter at babyen har kommet. Jeg er jo veldig travel og har mange baller i lufta. Jeg vet ikke om jeg kommer til å ta mammaperm, men jeg kommer nok til å ville ha litt fri når den lille karen kommer til verden, sier hun.

LIGGER IKKE PÅ LATSIDEN: Sangeren har termin i november, men har fremdeles mange baller i lufta. Foto: Andreas Fadum
LIGGER IKKE PÅ LATSIDEN: Sangeren har termin i november, men har fremdeles mange baller i lufta. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Ville vært Astrid S

Toppblogger og «Bloggerne»-profil Kristine Ullebø (21) ankom festen i godt humør, og påpekte at dette er hennes første gang på Universals sommerfest.

Overfor Dagbladet forklarer hun at hun er glad i en fest, og ikke akkurat er den som står i hjørnet mens andre danser.

Ullebø er både blogger og modell, men har også nylig oppdaget en interesse innen piano. Likevel kommer man ikke til å se henne på scenen med det første.

Dersom hun skulle vært artist for en dag, er hun ikke i tvil om hvem hun skulle vært.

- Det måtte ha vært Astrid S. Hun er så kul, og jeg virkelig digger den dama. Både personligheten og musikken hennes er helt fantastisk, sier hun.

HOLDER SAMMEN: «Bloggerne»-profilene Anniken Jørgensen (t.v.) og Kristine Ullebø kom sammen på festen, og det var begges debut på den årlige sommerfesten til Universal Music. Foto: Andreas Fadum
HOLDER SAMMEN: «Bloggerne»-profilene Anniken Jørgensen (t.v.) og Kristine Ullebø kom sammen på festen, og det var begges debut på den årlige sommerfesten til Universal Music. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Nysingel

Gjennom «Bloggerne» har tv-seerne kunne ta del i Ullebøs hverdag, blant annet hennes kjærlighetsliv. I starten av mai ble det imidlertid kjent at hun hadde brutt med kjæresten gjennom nesten to år.

Det delte hun selv på bloggen sin.

Selv det er ganske kort tid siden hun kom tilbake til singeltilværelsen, påpeker hun at hun har det fint i dag.

- Jeg jobber med å bli skikkelig glad i meg selv. Jeg har det veldig fint nå, sier Ullebø.

SNART TV-AKTUELL: Til høsten er toppblogger Anniken Jørgensen klar for en ny sesong av TV 2 Livsstil-serien «Bloggerne». Foto: Andreas Fadum
SNART TV-AKTUELL: Til høsten er toppblogger Anniken Jørgensen klar for en ny sesong av TV 2 Livsstil-serien «Bloggerne». Foto: Andreas Fadum Vis mer

I likhet med «Bloggerne»-kollega Kristine Ullebø, ble også Anniken Jørgensen (21) nylig singel etter bruddet med Anders Gran, et forhold man fikk følge tett i TV 2 Livsstil-serien.

- Livet som singel er veldig opp og ned. Litt ensomt og litt bra, sier hun til Dagbladet.

I kveld er hun imidlertid klar for en hyggelig kveld, selv om hun står midt i flytteplaner etter å ha kjøpt seg leilighet.

- Jeg har nettopp kjøpt meg leilighet på Alexander Kiellands plass. Det er en liten leilighet, så det er bare plass til meg. Det er et skikkelig oppussingsprosjekt, sånn at jeg kan få det akkurat som jeg vil ha det, forklarer Jørgensen.

SOMMERLIG DUO: Elisabeth Carew og Marte Bratberg dukket opp sammen på festen i sommerlige antrekk og matchende vesker. Foto: Andreas Fadum
SOMMERLIG DUO: Elisabeth Carew og Marte Bratberg dukket opp sammen på festen i sommerlige antrekk og matchende vesker. Foto: Andreas Fadum Vis mer
DYRISK STIL: NRK-profil Mona B. Riise hadde på seg et dyrisk antrekk i anledning Universal Musics sommerfest. Foto: Andreas Fadum
DYRISK STIL: NRK-profil Mona B. Riise hadde på seg et dyrisk antrekk i anledning Universal Musics sommerfest. Foto: Andreas Fadum Vis mer
SPORTY: Fiolinist og designer Marte Krogh var sporty kledd for kveldens begivenhet. Foto: Andreas Fadum
SPORTY: Fiolinist og designer Marte Krogh var sporty kledd for kveldens begivenhet. Foto: Andreas Fadum Vis mer
GODT HUMØR: Stjerneskuddet Dagny, som er en av Universal Musics artister, var kledd for kveldens gråvær. Foto: Andreas Fadum
GODT HUMØR: Stjerneskuddet Dagny, som er en av Universal Musics artister, var kledd for kveldens gråvær. Foto: Andreas Fadum Vis mer
MOTELØVER: De gode venninnene Mona Berntsen og Alexandra Joner kom sammen på festen, og var begge stilriktig kledd. Foto: Andreas Fadum
MOTELØVER: De gode venninnene Mona Berntsen og Alexandra Joner kom sammen på festen, og var begge stilriktig kledd. Foto: Andreas Fadum Vis mer
KLAR FOR FEST: Artist Hkeem, kjent for hitlåta «Fy faen», var også på plass ved Universal Music lokaler på Frogner i Oslo. Foto: Andreas Fadum
KLAR FOR FEST: Artist Hkeem, kjent for hitlåta «Fy faen», var også på plass ved Universal Music lokaler på Frogner i Oslo. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer