Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Byttet ut alkoholen med botox

Men fotballegenden «Gazza» (45) sliter fortsatt med damene.

BOTOX-FAN: Paul «Gazza» Gascoigne (45) forteller at han har klart å innføre en ny livsstil, som består av daglig trening og botox. Foto: Tor Erik Mathiesen / Dagbladet
BOTOX-FAN: Paul «Gazza» Gascoigne (45) forteller at han har klart å innføre en ny livsstil, som består av daglig trening og botox. Foto: Tor Erik Mathiesen / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): I selvbiografien «Gazza: My Story» fra 2004 fortalte den britiske fotballegenden Paul Gascoigne (45) at hjertet hans stoppet hele tre ganger på rehabilitering. I 2010 begynte rykter også å svirre om at «Gazza» var død, enten i en bilulykke, av lungebetennelse eller av årelangt alkoholmisbruk.

Nå forteller «Gazza» at han endelig har klart å legge om på livsstilen.

Botox-bruker Til The Times Magazine forteller den tidligere landslagsproffen at han ikke bare trener daglig, men at han også har fått litt «hjelp» rent utseendemessig.

- Hei, jeg har tatt Botox nå og da, og det er ingenting galt med det, sier han ifølge Daily Mail.

Treningen gjør at han i dag klarer å motstå suget etter alkoholen.

- Jeg husker de dagene jeg holdt en flaske gin i hendene klokka sju om morgenen - nå har jeg en vekt i hånda mi. Det er mye bedre, sier han videre.

Avlyser stevnemøter Men alt går likevel ikke på skinner. Gascoigne forteller at han har problemer med å finne seg en kjæreste på grunn av ryktet hans.

- Når jeg får noens nummer, så spør de hva jeg heter og jeg sier Paul Gascoigne. Jeg venter litt, de googler meg, og så spør de «Mener du fotballspilleren Paul Gascoigne? Sorry, daten er avlyst».

FESTKONGEN: Paul «Gazza» Gascoigne var blant Londons største festløver på 90-tallet. Foto: Dagbladet Arkiv
FESTKONGEN: Paul «Gazza» Gascoigne var blant Londons største festløver på 90-tallet. Foto: Dagbladet Arkiv Vis mer

Gascoigne har flere ganger snakket åpenhjertig ut om at han pleide å jule opp ekskona Sheryl.

- Hvis du sitter i en restaurant, og noen kaller moren din en hore slik hun gjorde, uten grunn. Jeg likte det ikke, og ja, jeg tok tak i armene hennes og satte hodet mitt mot hennes. Jeg skallet ikke til henne, men jeg kastet henne i bakken, og jeg var fylt av vemmelse over meg selv etterpå, sa Gazza i et intervju med Sky News i 2009.

- Jeg gikk i terapi, satt foran 15-20 kvinner og fortalte dem nøyaktig hva jeg hadde gjort. Jeg fikk en del juling av en del kvinner for å ha gjort det jeg gjorde, men jeg gikk gjennom kurset og det er det eneste jeg har gjort av den sorten i mitt liv. Og jeg tar den julingen, fortalte han.

JULTE OPP KONA: «Gazza» innrømmer å ha slått ekskona Sheryl. Her er hun med sønnen deres Regan i 1998. Foto: Scanpix
JULTE OPP KONA: «Gazza» innrømmer å ha slått ekskona Sheryl. Her er hun med sønnen deres Regan i 1998. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media