Odd Reitan:

Byttet ut luksusvilla

Klar for noe nytt.

NYTT: Gründeren har kjøpt seg nytt hus i Marbella. Foto: Ole Martin Wold / NTB
NYTT: Gründeren har kjøpt seg nytt hus i Marbella. Foto: Ole Martin Wold / NTB Vis mer
Publisert
Annonse

Rema-gründer Odd Reitan (71) er tilsynelatende klar for en forandring. Ifølge Finansavisen har han solgt feriepalasset i luksus-nabolaget Sierra Blanca i Marbella.

Berit Hvalryg, presseansvarlig i Hvalryg, bekrefter overfor avisa at han har kjøpt et hus som er noe mindre. Reitan eier også flere av naboeiendommene.

71-åringen kjøpte den nå solgte boligen i 2004. Huset var på hele 1600 kvadratmeter.

Reitans kjøp av den enormme luksuseiendommen har dog hjemsøkt matmilliardæren i flere år. Reitan har lenge vært mistenkt for å ha skjult den virkelige kjøpesummen og seinere manglende skatt på eiendomsverdiene, og nå er etterforskningen avsluttet.

Den tidligere amerikanske presidenten Donald Trump er tiltalt for forsøk på valgpåvirkning. Reporter: Vegard Krüger / Dagbladet TV. Vis mer

Det er ikke kjent hva Reitan har fått for salget av luksusvillaen, heller ikke hvor mye han betalte for den nye boligen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer