NYGIFT: Ida Holten Worsøe og Håvard Bakke giftet seg i går. Foto: Privat.
NYGIFT: Ida Holten Worsøe og Håvard Bakke giftet seg i går. Foto: Privat.Vis mer

«Cæsar»-stjernen giftet seg

Fikk «ja» fra skuespillerkjæresten Ida Holten Worsøe.


Sommeren 2014 bekreftet skuespiller Håvard Bakke (42) overfor Se og Hør at han og skuespiller Ida Holten Worsøe (35) hadde forlovet seg. Denne helgen sto bryllupet mellom paret i Tanum kirke i Bærum.

Til Seoghør.no sier den nygifte skuespilleren at dagen var fylt med stor glede:

«Pelle og Proffen»

- Det var en helt magisk dag, og vi var omgitt av masse familie og venner. Vielsen fant sted i Tanum kirke og bryllupsfesten var på Ingierstrand bad.

- Det er klart det er veldig hyggelig. Ida er en flott dame, sa Håvard Bakke til Se og Hør Weekend i juli 2014 da nyheten om forlovelsen ble kjent.

42-åringen hadde sitt store gjennombrudd med rollen som «Pelle» i filmene om «Pelle og Proffen» på begynnelsen av 90-tallet. Han har også gjort suksess i musikaler og TV-serier som «Offshore», «Hjem» og «Hotel Cæsar».

Denne høsten blir han å se i underholdningsprogrammet «Stjernekamp» på NRK, side om side med blant andre musikalartist Marian Aas Hansen (41), TV-profil Kash King Gashamura (26) og artist Tomine Harket (23).

«Singin in the rain»

Ida Holten Worsøe er skuespillerutdannet i Sverige og Danmark, og har vært engasjert ved Oslo Nye Teater og Hålogaland Teater i Tromsø. I 2016 er hun en del av ensemblet i «Singin in the rain» ved Folketeatret i Oslo - hvor også Atle Pettersen (26), Stian Blipp (26), Hilde Lyrån (53) og Nils Vogt (63) medvirker.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Seher.no.