TRAGISK: Huset til realitystjerna Caitlyn Jenner skal ha brent ned. Foto: NTB scanpix
TRAGISK: Huset til realitystjerna Caitlyn Jenner skal ha brent ned. Foto: NTB scanpixVis mer

Caitlyn Jenner:

- Caitlyn Jenners hjem har brent ned

Branndrama i California.

Over 157 000 mennesker har vært nødt til å forlate sine hjem i sør og nord i California, på grunn av skogbranner det siste døgnet.

Realitystjerna Kim Kardashian er blant stjernene som har delt i sosiale medier at hun var nødt til å evakuere sitt eget hjem da nabolaget hennes sto i fyr og flamme.

Nå melder TMZ at hjemmet til stjernas stefar, Caitlyn Jenner, har brent ned.

Jenner har vært bosatt i hjemmet i Malibu siden 2015, og huset har ved flere anledninger blitt vist i den populære realityserien «Keeping Up with the Kardashian», ifølge nettstedet.

Caitlyn Jenner har foreløpig ikke kommentert hendelsen.

Ifølge Daily Mail står også artist Lady Gagas hjem i nærheten også i fare. Flere bilder av hjemmet hennes omringet av røyk, er delt i sosiale medier fredag.

BRANNDRAMA: Lady Gagas hus i Malibu er omringet av røyk. Foto: NTB scanpix
BRANNDRAMA: Lady Gagas hus i Malibu er omringet av røyk. Foto: NTB scanpix Vis mer

Blant stedene som er evakuert det siste døgnet, er byen Paradise nordøst for San Francisco, byen Chico og store deler av Malibu.

I Paradise er minst fem personer funnet omkommet, ifølge NTB. De fem ble funnet døde i flere utbrente biler.

Brannen har fått navnet «The Woolsey Fire».

FLAMMETORNADO: Skogbranner herjer både nord og sør i den amerikanske delstaten California. Over 157.000 mennesker er blitt tvunget til å forlate hjemmene sine. Sterk vind og støv gjør at slike grøssende naturfenomener oppstår. Video: CNN Vis mer

I både Malibu og Calabasas ligger hjemmene til en rekke kjente stjerner, som har vært nødt til å evakuere fra sine luksushjem som følge av brannen.

I tillegg til den berømte Kardashian-familien, er også blant andre Britney Spears, Tom Hanks og Alyssa Milano bosatt i området.

Sistnevnte er blant dem som har skrevet om hendelsen i sosiale medier.

- Jeg måtte akkurat evakuere fra hjemmet mitt som er utsatt for brannen. Jeg tok med meg barna, hundene, pc-en min og mine Dr. Martens-sko, skrev hun.

Tidligere i dag kunne Kanye West, ektemannen til Kim Kardashian, melde om at familien er i sikkerhet.

«Takk for alles bønner. Familien vår er i sikkerhet», skrev han.

Spredte seg raskt

Dette er ikke første gang kjendiser har måttet flykte fra hjemmene sine i Los Angeles på grunn av brann.

I desember i fjor måtte en rekke stjerner evakuere da det brøt ut en stor skogbrann i samme delstat. Blant andre Paris Hilton, Chrissy Teigen, Lionel Richie, Lea Michele og Chelsea Handler måtte den gang forlate alt de eide for å komme seg i sikkerhet fra flammene.

I 2008 ble blant andre talkshowdronningen Oprah Winfrey (64) evakuert fra sitt luksushjem, etter at en skogbrann brøt ut i det eksklusive området Santa Barbara utenfor Los Angeles.

Brannen, som startet utenfor området Montecito, spredte seg raskt på grunn av sterk vind. På kort tid la brannen over 70 boliger i aske.