FOTO: SipaUSA / NTB Scanpix
FOTO: SipaUSA / NTB ScanpixVis mer

Caitlyn Jenners reality-program tas av skjermen

Blir ingen sesong tre. 

Det blir ikke flere sesonger av realityserien «I Am Cait». Det kunngjør Caitlyn Jenner selv på nettsamfunnet Twitter tirsdag.

- Etter to fantastiske sesonger av «I Am Cait» er det tid for et nytt eventyr, skriver hun.

Jenner fortsetter med å takke E!, kanalen hvor programmet først ble sendt. «I Am Cait» fulgte livet til Caitlyn Jenner etter kjønnskifteoperasjonen, hvor hun gikk fra å være Bruce Jenner til å bli kvinne.

Verdens mest kjente

Etter skilsmissen med Kris Jenner i 2015 gjorde Jenner det kjent at hun var transperson. Hun har i ettertid blitt omtalt som den mest kjente åpne transpersonen i verden.

Siden 2007 har Jenner vært å se i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Serien følger ham, ekskona Kris, døtrene deres Kendall og Kylie Jenner, og Kris' barn Kourtney, Kim, Khloé og Rob Kardashian.

Feil kjønn

Tidligere i år fortalte Jenner at det ikke har vært enkelt å være fanget i feil kjønn. På slutten av 90-tallet gikk stjerna på hormoner, som resulterte i pupper størrelse 80C.

- Jeg tok hormoner og endte på størrelse 80C. Jeg elsket dem og synes de var fabelaktige. Oppdraget mitt på den tida var å bytte kjønn før jeg ble 40. Jeg kom til 39, men klarte ikke mer, fortalte hun til Today.

Da Jenner møtte sin nåværende ekskone, som hun giftet seg med som Bruce i 1991, måtte kortene legges på bordet. Jenner forklarer til Today at hun var ærlig om sine nye bryster, men kona hadde noen føringer hun måtte rette seg etter.

Hun forklarte at hun måtte fjerne brystene.

- Reglene mellom Kris og meg var at «jeg ikke skulle kle meg ut, i hvert fall ikke i huset. Om du virkelig føler at du må, gjør det når du er borte», avslutter stjerna.