TV-STJERNER: Buddy Valastro (40) og moren Mary Valastro (69). Foto: Skjermdump fra Instagram
TV-STJERNER: Buddy Valastro (40) og moren Mary Valastro (69). Foto: Skjermdump fra InstagramVis mer

«Carlo's Bakery»:

«Cake Boss»-Buddy mistet moren

Mary Valastro ble bare 69 år gammel.

(Dagbladet): TV-stjerna og «kjendisbakeren» Buddy Valastro (40) mistet moren sin, Mary Valastro (69), torsdag i forrige uke.

Det skriver Fox News.

Valastro er kjent fra TV-serien «Cake Boss», der han og familien lager store, overdådige tema-kaker til kundene sine.

Realityprogrammet har gjort internasjonal suksess og sendes i 220 land.

Med i serien var også den nå avdøde moren hans, Mary, som sammen med Valastro drev «Carlo's Bakery» i Hoboken i New Jersey.

Stengte bakeriene

Det var Buddy selv som meddelte den triste nyheten på sin Instagram, ifølge Fox News.

- Det er med et ekstremt tungt hjerte at jeg må dele nyheten om min mors bortgang. Hun dro til himmelen i dag tidlig, omgitt av familie. Dette er en vanskelig tid for oss alle og jeg ber om tålmodighet og respekt mens vi lar dette synke inn. Hennes kamp mot ALS (nervesykdom, journ. anm.) er over, hun lider ikke mer og jeg håper hun danser til «I Will Survive» med faren min akkurat nå, skrev han.

I anledning begravelsen denne uken var alle bakeriene hans stengt. Til sammen har Valastro og moren åpnet 14 bakerier i USA og ett i Mexico.

Hoboken ❤️

Et innlegg delt av Buddy Valastro (@buddyvalastro)

Fansen og naboene benyttet derfor anledningen til å legge blomster og hilsener utenfor flaggskip-bakeriet i Hoboken.

Naboene la ned store skilt dekket av blomster med påskriften «Mama Mary» og «Bestemor», samt en dekorasjon av bakeriet laget av blomster.

Emigrerte til USA

Follow the rainbow to the bakery in Hoboken! 🌈

Et innlegg delt av Buddy Valastro (@buddyvalastro)

Mary Valastro kjempet mot ALS i over åtte år, og i 2012 startet familien stiftelsen «Mommy Mary Foundation» for å samle inn penger til forskning på sykdommen, skriver nettstedet Delish.

Familien til «Momma Mary» emigrerte til New Jersey fra Italia på 50-tallet da hun var bare seks år gammel, ifølge Fox News.

Hun giftet seg med Bartolo Valastro i 1965, rett etter at de hadde kjøpt Carlo's Bakery. De fikk fem barn sammen. Som 17-åring tok Buddy Valastro over bakeriet da faren døde i 1994, ifølge NJ.

Siden har åtte sesonger av den populære TV-serien blitt laget. I 2013 kom spin off-programmet kalt «Buddy's Bakery Rescue», men han har også vært med i seriene «Kitchen Boss» (2011) og «The Next Great Baker» (2010).