RASER MOT EKSKJÆRESTEN: Det er ikke lenger søt musikk mellom DJ Calvin Harris og sangerinna Taylor Swift. Nå raser Harris mot det han mener ekskjærestens forsøk på å gi han et dårlig rykte. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP
RASER MOT EKSKJÆRESTEN: Det er ikke lenger søt musikk mellom DJ Calvin Harris og sangerinna Taylor Swift. Nå raser Harris mot det han mener ekskjærestens forsøk på å gi han et dårlig rykte. Foto: Chris Pizzello/Invision/APVis mer

Calvin Harris raser mot Taylor Swift etter sangavsløring

- Det gjør vondt.

(Dagbladet): Dj og artist Calvin Harris raser på Twitter etter at ekskjæreste og sanger Taylor Swift har bekreftet at hun skrev superhitten «This Is What You Came For» som Harris i disse dager gjør stor suksess med.

Men det er ikke Taylor Swift som synger på låta hun har skrevet, det er nemlig Rihanna som har fått æren.

Nå er Harris rasende og har skrevet sinte twittermeldinger mot sin gamle kjæreste.

- Gjør vondt

- Jeg synes det gjør vondt at hun (Taylor Swift, journ.anm.) og hennes team er villig til å gå så langt for å få meg til å se slem ut, skriver Harris på sin twitterkonto.

- Jeg skrev musikken, jeg produserte sangen, arrangerte den og ordnet vokalen. Og egentlig ville hun holde det hemmelig, derav pseudonymet.

Swift skrev nemlig låta «This Is What You Came For» under det veldig svensklignende navnet og pseudonymet, Nils Sjoberg.

Etter å ha laget en demo av låta ferdig skal det daværende kjæresteparet ha blitt enige om å fortsette å lage sangen ferdig sammen, men Swift skal ha blitt veldig skuffet da Harris i et intervju skal ha sagt at han ikke så for seg å jobbe med sin daværende kjæreste i framtida.

- Du vet, vi har ikke snakket om det, og jeg kan ikke se for meg at det skjer heller, skal Harris ha sagt ifølge People.

Folk spekulerer nå i om sangen kan ha vært en av årsakene til bruddet mellom Taylor Swift og Calvin Harris.

STIKK TIL KANYE: Taylor Swift vant pris for albumet «1989» under Grammy Awards i Los Angeles. I takketalen kom hun med et stikk til rapperen Kanye West, som i sin nye sang «Famous» sier at han har æren for at Swift ble kjent. Video: Reuters Vis mer

Funnet ny flamme

Hele seks twittermeldinger har DJ-en skrevet om sin ekskjæreste.

Swift og Harris annonserte både starten og slutten på det 15 måneder lange forholdet på sosiale medier. Nå har begge to begynt å slette bilder på Instagram, og Twitter-poster som kan relateres til forholdet.

Taylor Swift ble nylig observert med en ny flamme, noe som ikke gjorde Harris glad, den gangen heller.

Bilder viser artisten tett omslynget med «The Night Manager»-skuespiller Tom Hiddleston (35) på Rhode Island.

Det skriver den britiske avisa The Sun.

På bildene, som nylig har gått sin seiersgang på internett, sitter turtelduene på noen steiner og nyter utsikten over Atlanterhavet. Hiddleston gir Swift jakka si, og de kysser gjentatte ganger.

- Hvis du er lykkelig i ditt nye forhold burde du fokusere på det i stedet for å prøve å dra din ekskjæreste ned, for å ha noe å gjøre, skrev Harris på Twitter onsdag kveld.