Calvin Harris snakker for første gang om bruddet med Taylor Swift

- Helvete brøt løs.

SNAKKER UT: Calvin Harris syntes helvete brøt løs etter det ble slutt mellom han og sangerinna Taylor Swift. Foto: Richard Young, REX/Shutterstock.
SNAKKER UT: Calvin Harris syntes helvete brøt løs etter det ble slutt mellom han og sangerinna Taylor Swift. Foto: Richard Young, REX/Shutterstock. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dj og artist Calvin Harris har vært mye i mediene etter at han og superstjerna Taylor Swift avsluttet sitt 15 måneders lange forhold tidligere i år.

Selv har Harris skrevet rasende twittermeldinger til ekskjæresten og han og Swift havnet i et realt trekantdrama da sangerinna ble sett i het omfavnelse med skuespilleren Tom Hiddleston, kort tid etter bruddet med Harris.

Nå snakker Dj-en ut om det vanskelige bruddet i et intervju med GQ.

Ikke god på å være kjent

- Det var veldig vanskelig å se at noe så personlig ble offentliggjort på den måten de ble. Bruddet og tiden etterpå var mye mer i mediene, enn forholdet vi hadde, sier Harris til magasinet.

- Da vi var sammen var vi veldig forsiktig med å ikke skape et mediesirkus rundt oss. Hun respekterte mine følelser på den måten. Jeg er ikke god på å være en kjendis, sier Dj-en.

Harris og Swift annonserte både starten og sluttet på forholdet gjennom sosiale medier. Men det var først da forholdet tok slutt at det virkelig ble storm på nettet.

- Ga etter for presset

Hele seks twittermeldinger skrev DJ-en om sin ekskjæreste, da Swift gikk ut og sa det var hun som hadde skrevet superhiten «This Is What You Came For» som Harris ga ut med sangerinna Rihanna.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer