Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Cameron Diaz:

Cameron Diaz spilte i syv filmer på fem år - så ble det stille. Nå forteller hun hvorfor

Hollywood-stjerna har vært borte fra rampelyset siden «Annie» fra 2014.

ÅPNET SEG: I helga deltok filmstjerna Cameron Diaz - som ikke har vært kinoaktuell siden 2014 - på et arrangement i Los Angeles. Der fortalte hun hvorfor hun har trukket seg tilbake fra rampelyset. Foto: Marc Patrick/BFA/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
ÅPNET SEG: I helga deltok filmstjerna Cameron Diaz - som ikke har vært kinoaktuell siden 2014 - på et arrangement i Los Angeles. Der fortalte hun hvorfor hun har trukket seg tilbake fra rampelyset. Foto: Marc Patrick/BFA/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Cameron Diaz (44) er en av de mest populære og best betalte kvinnelige skuespillerne i Hollywood.

Men nå er det hele tre år siden hun sist hun var aktuell på filmlerretet, i musikalen «Annie» fra 2014, og hun har heller ikke annonsert noen nye prosjekter for 2017.

Nå avslører «Charlie's Angels»-stjerna at etter å ha reist mer eller mindre konstant fra filmsett til filmsett i nesten 20 år sammenhengende, så trengte hun en skikkelig pause.

- Jeg tenkte bare: «Jeg kan egentlig ikke si hvem jeg er til meg selv». Noe som er hardt å innse. Jeg følte at jeg trengte å gjøre meg selv hel igjen, delte hun da hun deltok i et panel i regi av Goop-gründer Gwyneth Paltrow lørdag, ifølge E!Online.

Bare i 2014 var Diaz også aktuell i «The Other Woman» og «Sex Tape», og de foregående åra spilte hun i filmer som «The Counsellor», «Gambit», «Bad Teacher» og «Green Hornet».

Fra Hollywood til giftemål

Diaz fikk sitt gjennombrudd i Hollywood da hun spilte i Jim Carrey-komedien «Masken» i 1994, og gjennom 1990-tallet fulgte roller i en rekke andre storfilmer: «Head Above Water» (1996), «Min beste venns bryllup» (1997), «Alle elsker Mary» (1998) og «Being John Malkovich».

BLE STJERNE: Cameron Diaz spilte mot Matt Dillon i «Alle elsker Mary», og de to fant også tonen privat. Her på filmens premiere i 1998. Foto: AFP/ NTB scanpix
BLE STJERNE: Cameron Diaz spilte mot Matt Dillon i «Alle elsker Mary», og de to fant også tonen privat. Her på filmens premiere i 1998. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

På 2000-tallet vokste stjernestatusen hennes ytterligere, med de populære «Charlie's Angels»- og «Shrek»-filmene. De par siste åra har 44-åringen imidlertid stort sett holdt seg unna rampelyset, men hun har promotert bøkene sine om helse, skjønnhet og livsstil.

I januar 2015 overrasket Hollywood-stjerna likevel mange, ved å gifte seg med den syv år yngre «Good Charlotte»-gitaristen Benji Madden (38). Paret hadde nemlig den gang kun vært kjærester i drøye åtte måneder.

Før Diaz traff sin nåværende ektemann var hun i høyprofilerte forhold med stjerner som Jared Leto (45), Alex Rodriguez (41), Justin Timberlake (36) og Matt Dillon (53). Likevel ventet hun til hun fylte 41 år før hun valgte å gifte seg.

UTROSKAP: Cameron Diaz spilte i «The Other Woman» i 2014, en av hennes foreløpig siste filmroller.Vis mer Vis mer

På spørsmål fra venninna Gwyneth Paltrow om hvorfor hun ikke hadde stått brud tidligere, svarte Diaz følgende:

- Jeg tror det handler om at jeg ikke traff mannen min før det. Jeg hadde kjærester tidligere, men det er virkelig en veldig distinkt forskjell mellom ektemenn og kjærester, sa hun på arrangementet i helga.

- Jeg har en ektemann som er partneren min i livet og i alt annet (...) Vi kvinner blir sett på som objekter hele tida. På en eller annen måte har mannen min klart å vise meg hvordan det er å ikke la det være en del av et forhold, men i stedet være likestilte, forklarte hun, ifølge E!Online.

PROFILERT GJENG: Skuespillerne Cameron Diaz og Gwyneth Paltrow, designerne Tory Burch og Nicole Richie, samt modell Miranda Kerr, var til stede på Goop-arrangementet i helga. Foto: John Salangsang/ BFA/ REX/ Shutterstock/ NTB scanpix
PROFILERT GJENG: Skuespillerne Cameron Diaz og Gwyneth Paltrow, designerne Tory Burch og Nicole Richie, samt modell Miranda Kerr, var til stede på Goop-arrangementet i helga. Foto: John Salangsang/ BFA/ REX/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Ble «spleiset» av vennepar

TV-profil og designer Nicole Richie (35) er Cameron Diaz' svigerinne. Hun giftet seg med Benjis tvillingbror, Joel Madden (38), for syv år siden - og sammen har de barna Harlow (8) og Sparrow (7).

- Guttene har en veldig sterkt knyttet familie. De stoler på hverandre. Da vi først ble sammen ble jeg inkludert i familien med en gang. Det er et stort støtteapparat, fortalte motedesigneren, som også var del av panelet i helgen.

I et intervju med Andy Cohen i 2016, avslørte «Charlie's Angels»-stjerna for øvrig at venneparet Nicole og Joel hadde en finger med i spillet da hun ble kjent med sin nåværende ektemann.

VENNEPAR: Joel Madden, broren til Cameron Diaz' ektemann, sammen med kona Nicole Richie. Foto: Phillip Faraone/Getty Images/AFP/NTB scanpix
VENNEPAR: Joel Madden, broren til Cameron Diaz' ektemann, sammen med kona Nicole Richie. Foto: Phillip Faraone/Getty Images/AFP/NTB scanpix Vis mer

Diaz hadde grillfest hjemme hos seg selv, da Benji Maddens tvillingbror kom med følgende forslag:

- Joel spurte bare: «Forresten, kan broren min komme en tur?». Og jeg svarte: «Selvsagt, det er familie, vi har jo grillfest». Og da han kom inn døren hos meg reagerte jeg bare sånn: «Deg! Det er deg!», fortalte hun til Cohen, ifølge People.

I samme intervju røpet Diaz at hun visste nesten umiddelbart at det var Benji som var den rette for henne:

- Folk pleide å si til meg at jeg kom til å skjønne det når jeg møtte min perfekte partner. Den gang tenkte jeg bare: «Hva betyr det... hva betyr det?». Men så innså jeg det: «Åh, jeg skjønner, man bare vet det når man vet det, sånn; du er ektemannen min».

Hele Norges coronakart