Camilla av Rosenborg var gjennom tøff skilsmisse. Fant ny romanse etter to minutter på Tinder

Fant kjærligheten via datingapp. 

BEGGE SKILT: Tvillingsøstrene Camilla (t.v.) og Josephine av Rosenborg har begge vakt oppsikt i hjemlandet for å ha skilt seg, og deretter funnet lykken på ny. Nå er det imidlertid førstnevntes metode som skaper overskrifter i mediene. Foto: NTB Scanpix
BEGGE SKILT: Tvillingsøstrene Camilla (t.v.) og Josephine av Rosenborg har begge vakt oppsikt i hjemlandet for å ha skilt seg, og deretter funnet lykken på ny. Nå er det imidlertid førstnevntes metode som skaper overskrifter i mediene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I august i fjor ble det kjent at danske Camilla av Rosenborg (44) og den 20 år eldre direktøren Mikael Rosanes (65), skulle skilles etter 16 år som ektepar.

Saken fikk stor oppmerksomhet i hjemlandet, men overfor den danske avisa BT forklarte førstnevnte at bruddet ikke kom plutselig eller uforutsett på noen av partene.

- Vi besluttet å gå fra hverandre allerede i april. Vi har det fint begge to, selv om en skilsmisse alltid er tøft.

- Jobber som kokk

I et nytt intervju med danske Billed Bladet avslører 44-åringen, som også er oldebarnet til Kong Christian X, at hun har funnet kjærligheten på ny.

- Han heter Ivan Ottesen. Han er 47 år gammel og jobber som kokk, og vi har det veldig godt sammen, sier Camilla til bladet.

I likhet med mange andre, forsøkte 44-åringen å finne lykken via internett, der hun opprettet en profil på datingappen Tinder. I motsetning til de aller fleste, skal imidlertid den danske adelskvinnen ha truffet blink med det samme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer