Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Camilla Herrem:

Camilla Herrem avslører kjønnet på babyen

- Vi har ikke kjøpt én ting hjemme ennå.

GRAVID: Til sommeren blir håndballstjerna Camilla Herrem mamma for første gang. Nå røper hun kjønnet på det nye familiemedlemmet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
GRAVID: Til sommeren blir håndballstjerna Camilla Herrem mamma for første gang. Nå røper hun kjønnet på det nye familiemedlemmet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I desember i fjor, bare noen dager etter at håndballstjerna Camilla Herrem (31) og de norske håndballjentene hadde kapret sølvmedaljen under VM i Tyskland, kunne hun avsløre at hun venter barn sammen med ektemannen Steffen Stegavik (34).

Det fortalte hun ved å legge ut et bilde på sosiale medier av hunden deres Lykke, med en smekke hvor det står: «GJETT HVA!? Jeg skal bli storesøster».

- Ja jeg er gravid, tre måneder på vei, bekreftet Herrem overfor Dagbladet.

❤️👶🏻

Et innlegg delt av Camilla Herrem (@herremcamilla)

Nå avslører 31-åringen flere detaljer om graviditeten.

Ifølge TV 2 skal nemlig 31-åringen røpe noen detaljer hva gjelder det nye familiemedlemmet under kanalens nye påskeprogram «Påskefjellet» som snart sendes på TV.

- Det blir en gutt, forteller hun til kanalen.

Foreløpig har ikke ekteparet bestemt hva deres kommende sønn skal hete.

- Vi har egentlig snakket veldig lite om sånne ting, babyting generelt. Vi har jo ikke kjøpt én ting hjemme ennå. Vi lar det gå litt tid til, forteller hun til kanalen.

Gravid under VM

Det var altså rett før jul, og kort tid etter at håndball-VM i Tyskland var ferdigspilt, at Herrem delte nyheten om familieforøkelsen på sosiale medier.

Samtidig bekreftet hun også at hun var gravid på den tyske håndballparketten noen uker før.

GRAVID PÅ BANEN: Da Camilla Herrem spilte under håndball-VM i Tyskland var hun tre måneder på vei med sitt første barn. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
GRAVID PÅ BANEN: Da Camilla Herrem spilte under håndball-VM i Tyskland var hun tre måneder på vei med sitt første barn. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

- Ja, jeg visste at jeg var gravid under VM. Det gikk helt fint. Jeg ville ha fokus på håndballen så det var derfor vi valgte å holde på hemmeligheten litt til, fortalte hun.

Om alt går etter planen skal termin være 1. juli.

Brukte premien på kona

Duoen - som er et av Norges mest profilerte håndballpar - ga hverandre sine «ja» i Sola kirke sommeren 2013.

Det var imidlertid først i fjor sommer at Herrem og Stegavik endelig kunne kalle seg faste samboere i Norge. I fjor avslørte Herrem at paret i sju av ti år har levd i et avstandsforhold.

KJÆRESTER: Steffen Stegavik kysser Camilla Herrem etter en av kampene i håndball-VM i Tyskland.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
KJÆRESTER: Steffen Stegavik kysser Camilla Herrem etter en av kampene i håndball-VM i Tyskland. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

- Det er først nå vi har fått fast base sammen i Norge. Det er jo dette vi har ventet på i tolv år. Det var utrolig deilig å kunne pakke alle tingene sine ut av esker, som var spredd over fire forskjellige byer. Nå bor vi i samme by, og det er helt perfekt, sier Stegavik til Dagbladet.

BLIR FORELDRE: Camilla Herrem og Steffen Stegavik på Idrettsgallaen i 2013. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
BLIR FORELDRE: Camilla Herrem og Steffen Stegavik på Idrettsgallaen i 2013. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Landslagskanten har nemlig spilt i Danmark, Romania og Makedonia. I april ble det kjent at 31-åringen skulle flytte hjem til Norge og Sola HK. Stegavik spiller på sin side for Nærbø i Rogaland.

Stegavik deltok i fjor høst i «71 grader nord» på TVNorge, og kom til finalen hvor han konkurrerte mot Pernille Skipperud og Ludvig Felix Lorentzen. Det ble til slutt Stegavik som sikret seg seieren.

Og premien brukte han på å reise til Tyskland for å se kona spille VM.

- Jeg er utrolig stolt av henne. Hun har faktisk vært med i tolv mesterskap på rad nå, så det er en stor prestasjon! Landslaget er i utgangspunktet verdens beste, så jeg både håper og tror at det skal gå deres vei i Tyskland, sa han til Dagbladet etter seieren.

At Camilla Herrem også er stolt av ektemannen, levnet hun liten tvil om, da hun etter «71 grader nord»-seieren la ut et bilde av ham på Instagram med rosende ord.

«For en stjerne du er. Gratulerer så mye med seieren i 71 grader nord. Du er helt rå!»

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!