Camilla Herrem:

Camilla Herrem er blitt mamma

Feiret bryllupsdagen på sykehuset.

BLE MAMMA: Håndballstjerna Camilla Herrem er blitt mamma for første gang. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BLE MAMMA: Håndballstjerna Camilla Herrem er blitt mamma for første gang. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Håndballparet Camilla Herrem (31) og Steffen Stegavik (34) er blitt foreldre for første gang.

Det bekrefter duoen på Instagram lørdag.

- Alt er godt med mor, barn og pappa, konstaterer Stegavik i en lengre tekst til sin kone.

Fødte på bryllupsdagen

Til bildet som Stegavik delte på Instagram har han skrevet en lang hyllest til Herrem.

Der avslører han også at deres nybakte sønn, lille Theo, kom til verden dagen etter bryllupsdagen til de nybakte foreldrene.

- For en stjerne du er. Fem års bryllupsdag i går ble feira på sykehuset i går kveld/natt. Og sannelig så kom lille Theo i natt, 7. juli. Du er søren meg den sterkeste dama jeg veit om, skriver han.

Fødselen skal imidlertid ikke ha vært lett for Herrem, som noen timer seinere la ut et bilde fra fødestua.

- «Det er som en intervalltrening» sa de. Tøffeste intervallene jeg noensinne har vært borti i hvert fall. Og lengste. Lille Theo, etter litt om og men, kom han firsk og rask ut, skriver den nybakte mora.

Gravid under VM

Det var like før jul i fjor at Camilla Herrem avslørte at hun skulle bli mamma. Det gjorde hun ved å legge ut et bilde av hunden sin på Instagram og Twitter. Bildet viste hunden Lykke iført en smekke hvor det sto: «Gjett hva?! Jeg skal bli storesøster».

❤️👶🏻

Et innlegg delt av Camilla Herrem (@herremcamilla)

Nyheten kom få dager etter at hun, sammen med de norske håndballjentene, tok sølvmedaljen under VM i Tyskland.

Til Dagbladet bekreftet Herrem at hun var gravid samtidig som hun spilte i VM.

- Ja, jeg visste at jeg var gravid under VM. Det gikk helt fint. Jeg ville ha fokus på håndballen, så det var derfor vi valgte å holde på hemmeligheten litt til, fortalte hun den gang.

Røpet kjønnet

Samtidig som hun spilte VM for Norge i Tyskland, imponerte ektemannen tv-seerne med seier i «71 grader nord». Pengepremien brukte han til å reise til Tyskland for å heie på kona.

- Jeg er utrolig stolt av henne. Hun har faktisk vært med i tolv mesterskap på rad nå, så det er en stor prestasjon! sa han til Dagbladet i desember i fjor.

SEIERSKYSS: Steffen Stegavik var på plass på tribunen for å heie frem kona under håndball-VM i Tyskland i desember i fjor. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
SEIERSKYSS: Steffen Stegavik var på plass på tribunen for å heie frem kona under håndball-VM i Tyskland i desember i fjor. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

I mars avslørte Herrem kjønnet på den lille babyen i magen.

- Det blir en gutt, fortalte hun i TV 2s påskeprogram «Påskefjellet», og la til at hun og ektemannen foreløpig ikke hadde kjøpt så mye babyutstyr.

- Vi har egentlig snakket veldig lite om sånne ting, babyting generelt. Vi har jo ikke kjøpt én ting hjemme ennå. Vi lar det gå litt tid til, sa hun til kanalen.

I slutten av juni hintet hun også om babyens navn, da hun la ut et bilde av seg selv på Instagram, med hashtagen «#LilleT» og «#8daysleft».

🔜 #LilleT #8daysleft 👪

Et innlegg delt av Camilla Herrem (@herremcamilla)

Ferske samboere

Camilla Herrem og Steffen Stegavik har vært et par i en årrekke, og sommeren 2011 forlovet de seg.

6. juli 2013 ga de hverandre sine «ja» på brudens hjemsted Sola i Rogaland.

NYBAKTE FORELDRE: Det profilerte håndballparet Camilla Herrem og Steffen Stegavik har blitt foreldre for første gang. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Det profilerte håndballparet Camilla Herrem og Steffen Stegavik har blitt foreldre for første gang. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Det skulle riktignok gå flere år etter bryllupet før de to flyttet sammen. Med unntak av noen måneder i Romania, der begge spilte for den rumenske klubben Baia Mare, bodde ekteparet knapt under samme tak, før 2017.

I sju av ti år levde paret i avstandsforhold. Herrem har nemlig spilt i Danmark, Romania og Makedonia. I april fjor ble det kjent at 31-åringen skulle flytte hjem til Norge og Sola HK. Stegavik spiller på sin side for Nærbø i Rogaland.

Steffen Stegavik fortalte til Dagbladet i fjor at det var godt å endelig bli samboere.

- Det er jo dette vi har ventet på i tolv år. Det var utrolig deilig å kunne pakke alle tingene sine ut av esker, som var spredd over fire forskjellige byer. Nå bor vi i samme by, og det er helt perfekt.

- Trives med å slappe av

Selv om paret fortsatt er travle på hver sin kant, er hverdagen en helt annen enn da de bodde fra hverandre.

- Nå ser vi jo hverandre nærmest hver morgen og kveld. Det er godt å tenke på at vi 90 prosent av tida legger oss sammen.

- Hva gjør dere for å pleie forholdet?

- Utfordringen vår er jo kanskje det at håndballen tar ekstremt mye tid og krefter. Så vi trives godt med å slappe av i sofaen og å se på tv. Nå har vi jo bare bodd sammen fast i én sesong, så vi har nok av tid til å finne på morsomme ting framover.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer