GRAVID: Camilla Herrem gleder seg til å bli mamma. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
GRAVID: Camilla Herrem gleder seg til å bli mamma. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Camilla Herrem venter sitt første barn:

Camilla Herrem er gravid

Var tre måneder på vei under håndball-VM.

(Dagbladet): Fredag delte håndballstjerna Camilla Herrem (31) den gledelige nyheten om at hun venter barn med ektemannen Steffen Stegavik (34).

Det fortalte hun ved å legge ut et bilde på sosiale medier, av hunden deres, med en smekke hvor det står: «GJETT HVA!? Jeg skal bli storesøster».

- Ja, jeg er gravid, tre måneder på vei, bekrefter en glad Herrem til Dagbladet.

Gravid under VM

Det betyr at håndballstjerna, som nylig måtte nøye seg med VM-sølv etter at de norske håndballjentene tapte finalen mot Frankrike, var gravid ute på den tyske parketten.

Herrem kan også bekrefte til Dagbladet at hun var gravid under VM, som fant sted tidligere denne måneden.

- Ja, jeg visste at jeg var gravid under VM. Det gikk helt fint. Jeg ville ha fokus på håndballen så det var derfor vi valgte å holde på hemmeligheten litt til, forteller hun.

Ifølge Herrem skal termin være 1. juli om alt går som planlagt.

- Nå blir det pause fra håndballen en stund, sier hun og legger til at hun likevel kommer til å heie fram Sola, håndballaget hun spiller for.

Gleder seg

Til Dagbladet forteller 31-åringen at både hun og ektemannen gleder seg veldig til det nye familiemedlemmet kommer. Foreløpig vet de ikke om det blir en gutt eller jente.

- Jeg tenker at dette blir helt nytt, og veldig spennende. Vi må ta det litt som det kommer, sier hun.

Saken fortsetter under:

HÅNDBALL-VM: Steffen Stegavik kysser Camilla Herrem etter kampen mellom Tsjekkia-Norge i EgeTrans Arena tidligere denne måneden.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
HÅNDBALL-VM: Steffen Stegavik kysser Camilla Herrem etter kampen mellom Tsjekkia-Norge i EgeTrans Arena tidligere denne måneden. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Fikk «ja»

Det er fire år siden de to håndballspillerne ga hverandre sine «ja» i Sola kirke. Bortsett fra noen måneder i Romania, der begge spilte for den rumenske klubben Baia Mare, har paret knapt bodd under samme tak siden bryllupet.

Paret har vært sammen i 10 år. Etter å ha møttes flere ganger under trening og kamper i Nidarøhallen i Trondheim, var det Steffen som tok det første steget.

Under deltakelsen i et rebusløp fem år seinere fridde han.

- Det føles helt vanlig å være gift! Det har jo ikke gått så lang tid. Men det er aldri galt med champagne! Det blir fort tomt i glasset, fleipet Herrem etter bryllupet i 2013.

Herrem ankom i en spesialdesignet kjole av TailorHeaven, og hun hadde selv vært med å bestemme hvordan den skulle se ut.

- Jeg satte meg ned med designerne og fant ut hva jeg ville og hvilken type jeg var. Jeg hadde en liten idé hvordan den skulle se ut, sa Camilla til Se og Hør den gang.

Det var imidlertid først i sommer at Herrem og Stegavik endelig kunne kalle seg faste samboere i Norge. I fjor avslørte Herrem at paret i sju av ti år har levd i et avstandsforhold.

- Det er først nå vi har fått fast base sammen i Norge. Det er jo dette vi har ventet på i tolv år. Det var utrolig deilig å kunne pakke alle tingene sine ut av esker, som var spredd over fire forskjellige byer. Nå bor vi i samme by, og det er helt perfekt, sa Stegavik i et tidligere intervju med Dagbladet.