FRONTALANGREP: Krimforfatter Camilla Läckberg går til frontalangrep på Maria Montazami, og hevder det søte og uskyldige imaget ikke rekker lengre enn tv-ruta. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
FRONTALANGREP: Krimforfatter Camilla Läckberg går til frontalangrep på Maria Montazami, og hevder det søte og uskyldige imaget ikke rekker lengre enn tv-ruta. Foto: Jørn H. Moen / DagbladetVis mer

Camilla Läckberg raser etter møte med svensk hollywoodfrue

- Jeg er vel like naiv og lettlurt som resten av det svenske folk.

(Dagbladet): Kvinnene fra «Svenske Hollywoodfruer» er kjent for intriger seg imellom. Men nå avslører den svenske suksessforfatteren Camilla Läckberg (38) at også hun ble dypt såret etter et møte med seerfavoritten Maria Montazami (47).

På bildedelingstjenesten Instagram går Läckberg til angrep på hvordan Montazami framstiller seg som søt og yndig på tv, men skal være noe helt annet når kameraene er skrudd av.

«Så nyttig for meg som offentlig person å se hvordan man kan bygge seg opp et nusselig og autentisk image på tv, og så i virkeligheten være en person som er utrivelig mot folk helt uten grunn, på en måte som fortsatt svir. Håper jeg alltid kan bevise det motsatte, at «what you see is what you get,» skriver Läckberg.

Uforstående Montazami Montazami har vært med i TV3-serien siden oppstarten i 2009, og viser i programmet fram livet som styrtrik, hjemmeværende mor i Hollywood.

Läckberg nektet først å fortelle hvem av de fire fruene hun følte seg dårlig behandlet av. Men etter press fra fansen på Instagram, og store oppslag i avisa Expressen, pekte hun til slutt ut Maria Montazami.

Montazami svarte før hun ble navngitt at hun ikke trodde det var henne anklagene dreide seg om.

- Jeg har dessverre ingen anelse om hvem det er. Jeg har bare truffet henne i forbifarten. Jeg vet ingenting om livet hennes, eller har noen spesiell kontakt med henne, sier Montazami til Expressen.

Hollywoodfruen har ikke kommentert Läckbergs utspill etter at hun ble navngitt.

- Folk reagerte Montazami var i vår med i «Let's Dance», den svenske versjonen av «Skal vi danse». Krimforfatter Läckberg var selv med i konkurransen i 2012, og forteller at hun blant annet besøkte Montazami på trening.

Hun hevder at de to har spist en to timer lang middag i samme selskap.

UFORSTÅENDE: Maria Montazami skjønner ikke at hun kan ha oppført seg dårlig mot Läckberg, og hevder de bare har møttes svært kort. Foto: Stella Pictures
UFORSTÅENDE: Maria Montazami skjønner ikke at hun kan ha oppført seg dårlig mot Läckberg, og hevder de bare har møttes svært kort. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Er akkurat dette jeg mener ... Bare møtt hverandre noen sekunder??!! Er det kvelden vi møttes for første gang, og spiste middag over to timer i samme selskap på Orangeriet, og hun var så utrivelig mot meg (og flere andre) at folk rundt meg reagerte,» skriver Läckberg.

«Eller er det «bare de sekundene» da jeg kom til treningslokalet og bød på lunsj, og hun oppførte seg som om katten hadde slept meg inn.»

- Var naiv Läckberg innrømmer på Instagram at hun hadde samme inntrykk av Montazami som resten av det svenske folk.

Men det ble altså raskt ødelagt i møte med hollywoodfruen.

«Ble utrolig lei meg av det utrivelige møtet. Bytter kanal, og får vel innse at jeg er like naiv og lettlurt av «morsomt» og «søtt» image og ytre som resten av det svenske folk,» skriver hun.

HOLLYWOODFRUER: Maria Montazami (bak f.v.) og norske Siv Cotton, sammen med Britt Ekland (foran f.v.) og Gunilla Persson viser fram luksuslivene sine på tv. Foto: TV3
HOLLYWOODFRUER: Maria Montazami (bak f.v.) og norske Siv Cotton, sammen med Britt Ekland (foran f.v.) og Gunilla Persson viser fram luksuslivene sine på tv. Foto: TV3 Vis mer